|
July 19th, 2017
02:16 pm Kāda jēga novākt negatavas skābas ērkšķogas un mēģināt pārdot, ja pēc dienām piecām tās būtu bijušas pašā labumā? Es tirgustantes vietā vismaz reklamētu, ka zaļas, cietas ērkšķogas brīnišķīgi der marinēšanai kā uzkodas pie gaļas ēdieniem, un dāļātu receptes.
|
Comments:
| From: | sw |
Date: | July 19th, 2017 - 02:24 pm |
---|
| | | (Link) |
|
varbūt viņai telefonu atslēgs jau rīt, nevis pēc piecām dienām?...
vai tas dārzs, kurā ielavījās un nolasīja, bija jāņem tagad un tūlīt, pēc tām dienām paši saimnieki nolasītu
| From: | sirdna |
Date: | July 19th, 2017 - 02:37 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Gaļas ēdieni it forši ar to, ka pie viņiem praktiski viss der kā uzkoda.
| From: | nova |
Date: | July 19th, 2017 - 03:15 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Zaļas un cietas es saldēju ziemai, ķīseļu skābumam. Un vēl maba babiņa tieši no zaļajām vārīja ievārījumu,kuram klāt bija ķiršu lapu novārījums. Garšigs!
Nu lūk, vēl dažas receptes, ko izsniegt pircējiem, kas pēc pagaršošanas viebjas un taisās prom.
| From: | sirdna |
Date: | July 19th, 2017 - 03:27 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Es saviebos un pagriezos pie vārda "babiņa".
Tie klienti gan ir mērgļi reizēm.
mūslaikos marinēt un vārīt vairs nav modē :(
Liek pa taisno burkā un miers |
|
|
Sviesta Ciba |