lavendera -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

May 4th, 2015


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
03:17 pm
Lasot par psihopātiem, kas tagad velosipēdistus no ietves grūž uz braucamās daļas mašīnām zem riteņiem (http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/192798/pandoras-lade-vala-sakusies-vardarbiba-pret-ritenbraucejiem), esmu neziņā, kā situācija attīstīsies tālāk.

Vai vajadzētu braukt, dūcot ommm, ommm, pasaule ir mīļa, idioti mani neredz, ar mani nekas ļauns nenotiks, mani ceļi ar kretīniem nekrustojas, vai...
a) iegādāties elektrošoku,
b) turēt pa rokai mietu,
c) ieviest groziņu pie stūres, bet groziņā - metamos akmeņus,
d) neaizslēgt riteņa saslēgu, lai īstajā brīdī varētu izraut un vicināt,
e) rēķināties ar to, ka pašaizsardzības nodarbībās apgūtais būs liekams lietā arī tādēļ, lai salauztu kādam degunu (ja vien, krītot zem mašīnas, būšu palikusi dzīva),
f) emigrēt.

Man ir pretīgi dzīvot šādā ļaunuma katlā.

Jā, un, nez, tie, kas tviterī liek ziņas "redzēju, kā velosipēdistu nogāza uz ielas", kaut ko arī DARA, vai tikai pašausminās, pārmetoši paskatās un iet tālāk?

(5 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


[User Picture]
From:[info]jim
Date:May 4th, 2015 - 04:57 pm
(Link)
Mēģināt ar viņiem neagresīvi runāt? Es arī nezinu. Pirms divām dienām saņēmu pirmo šņācienu no jauna vīrieša, kas gāja kopā ar meiteni, uzšņāca, lai vācos no ietves. Jāpiezīmē, ka bija puspieci no rīta, uz visai plašās ietves vairāku kvartālu garumā bez viņiem nebija neviena cilvēka un pie labākās gribas es nevienam netraucēju, vienkārši nu ir legit iespēja kultivēt naidu. Pārāk apstulbu, lai attaptos uzsākt diskusiju.
[User Picture]
From:[info]puce
Date:May 5th, 2015 - 11:28 am
(Link)
Ir kāds īpašs iemesls, kāpēc puspiecos no rīta ir jābrauc pa ietvi, nevis ielu? Es saprotu, ka pa dienu ielas pilnas ar mašīnām un tā, bet naktī tak velosipēdists varētu arī braukt (!!!) pa ielu, kas ir paredzēta braukšanai?
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:May 5th, 2015 - 12:01 pm
(Link)
Ir kāds speciāls iemesls, kāpēc riteņbraucējs puspiecos no rīta lai nebrauktu pa pilnīgi TUKŠU ietvi?? Es varu nosaukt vairākus iemeslus, kāpēc lai viņš nebrauktu pa ielu, kura paredzēta [mašīnu] braukšanai: rises, bedres, gūlijas, peļķes, sētnieku uz ielas saslaucītie stikli, braucošas mašīnas uz nepietiekami platas ielas.
[User Picture]
From:[info]puce
Date:May 5th, 2015 - 12:15 pm
(Link)
Nu re, es kā ne-riteņbraucējs šos argumentus nezinu un pieņemu, ka absolūti lielākā daļa gājēju, kuri uzskata ietvi tomēr par savu teritoriju, arī ne.
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:May 4th, 2015 - 10:37 pm
(Link)
Nus... pēc tam, kad mani pāris reizes ir mēģinājuši taranēt visādi velorasti, apsveru iespēju pievienoties grūstītājiem. Daudzi brauc tā, ka pilnīgi uzprasās.
Man arī ir pretīgi dzīvot vietā, kur grūtniecēm brau virsū.
Nu neko - sakožam zobus, pārvaram riebumu un maucm tālāk.

> Go to Top
Sviesta Ciba