lavendera -

> Recent Entries
> Archive
> Friends
> User Info

Links
patiesi
ģeodati
britu komēdijas
grāmatas
spāņu podkāsti
popadancevs
naktsmājas
latv. filmas
stereo
lidojumi
podkāsti
mājas
anglene
putnu balsis
dzīvokļu cena
grāmatas gen
aum
workaway
smadzenes
Antons
poliglots
psihe 1
psihe 2
coursera
stupidfox
cariatura.ru
banksijs

September 12th, 2013


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:08 pm
"Uzaicinātais eksperts no Zviedrijas kā piemēru minēja Islandi, kas narkotiku apkarošanā aktivizēja visu sabiedrību un izsludināja ļoti drastiskus noteikumus – visiem bērniem, kas nebija sasnieguši 15 gadu vecumu, bija aizliegts atrasties ārpus mājas bez savu vecāku klātbūtnes.

Redzot, ka ielās staigā bariņš bērnu, vietējie iedzīvotāji vienkārši ziņoja policijai, kas tos nogādāja mājās. Svindens gan norādīja, ka šāda metode izmaksā ļoti dārgi, turklāt jāņem vērā fakts, ka Latvijā ir daudz vairāk iedzīvotāju nekā šajā ziemeļu zemē."
(TVnet)

omg. es iedomājos tos nabaga bērnus, kas ir nosodīti ieslodzījumam pie datora un televizora... it kā tur nevarētu ripas rīt!

(3 ir | apliecini to, ka esi)

Comments:


From:[info]eermaniitis
Date:September 12th, 2013 - 12:17 pm
(Link)
ripas rīt var jebkur, bet vienam pie tēvē tas laikam nav tik kruta, kā parkā tusņakā, a baru mājās saukt, tur jau vecāki lai nes atbildību
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:September 12th, 2013 - 12:27 pm
(Link)
Islandē, kurā kopumā ir tikpat daudz cilvēku, cik Rundāles novadā tas ir iespējams un strādā. Un tur tiešām acīs krita bariņš bērnu, kas staigā apkārt, jo ārpus Reikjavīkas visi bērni ir pa mājām, bet nevis tādā izpratnē, kā mājās pie datora - savās mājās, kas ir saimniecības ar lieliem plašumiem riņķī.
[User Picture]
From:[info]chirkainais
Date:September 12th, 2013 - 02:01 pm
(Link)
egzaktlī! Un kā paliek ar futeni pagalmā vai kariņa spēlēšanu? Ups, ko es te vecuma marazmā murgoju?! Tagad taču aifōns jāspaida un .... a ko vēl sīkie tagad dara vispābā? šperriņus tak arī neviens eļļainām mutēm neķīlē un uz dārziem ābolus arī neviens neiet pizģīt.. Tad jau tiešām tikai kompis un ripas atliek.

> Go to Top
Sviesta Ciba