lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2009-12-02 01:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man tas ienāca prātā jau vakar, taču tikai šodien sāku to apsvērt nopietni, - JĀPIEVĒRŠAS VAĻU UN DELFĪNU GLĀBŠANAI!
Jāvervē vietējie aktīvisti, pāris reģionālās nāras arī nenāktu par skādi, un kailiem kolektīvi jāguļas pie Ministru kabineta ēkas, tādējādi radot Latvijā vēl nebijušu performanci!
Atbalstītāji drīkst ierasties ar plakātiem un skaļiem aicinājumiem Vējoni Raimondu iznākt parunāties ar pūli, kā arī, protams, protams -kā gan bez tā!- līdzi vēlams paņemt arī lāpstas, visu iespējamo lauksaimniecības tehniku un netālu esošajā Saktas puķu tirdziņā iegādātus ziedus, lai simboliski apglabātu puķu dobēs sagūlušos  vaļus un delfīnus. Neaizmirsīsim, ka, skatītājiem iesaistoties, performance pārtaps par valstī vēl nebijušu, nevaldāmu hepeningu! Tā ir lieliska iespēja parādīt, kurš šajā valstī ir saimnieks!
Ak, LOL, sasmējos ne pa jokam, kas gan notiek šajā valstī, un, ja es vēl pieļauju domu par studentu protestiem, jo, ja tā padomā, arī es negribu, lai kāds treknais apcērp manu budžeta vietu, tad motociklisti uz visu to pensionāru fona, kas dzīvo kā bezpajumtnieki, ir apsmiekls. Bet tā jau ir, vai ne, ka mēs katrs to deķīti uz savu pusi. Bet visiem, rādās, nepietiks.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?