lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2009-01-08 22:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Rīga. Apmācies, drēgns. +3 °C. Dienas ilgums: 7h 7min.

Aizpildīju Stamford Test, kas atrodams ucas.com un kas ieskicē virzienu, kurā vajadzētu doties, un mani pārsteidza rezultāti. Ai, mīļie, es nezinu, ko darīt ar savu nākotni, un tas ir ļaunākais, kas ar mani būtu varējis notikt. Šajā ziņā nav nekā ļaunāka par netikšanu skaidrībā ar savām vēlmēm un mērķiem. Liekas, ka beigu beigās aiziešu uz filologiem vai komunikācijām pēc diploma. Nejūtos gatava braukt uz ārzemēm, īsti nezinot valodu, riskējot ar atskaitīšanu un nespēju tikt galā ar mācību vielu, jo man nav tādas naudas, lai atļautos iesākt un nepabeigt desmitiem universitāšu. Vispirms gribu iegūt papīru, kas ir zināmas stabilitātes garants, un vēl gribu izaugt. Jā, tieši tā - vēl nedaudz paaugties un iemācīties par pasauli vēl šo un to.
Negribu precēties, gribu mācīties un ne jau fiziku vai matemātiku, bet to, kas mani interesē, gribu būt mūžīgais students - tas taču ir tik skaisti.
Un vēl, draugi, no septembra gribu uz Mākslas akadēmijas kursiem, jo mani patiesi ir ieinteresējusi restaurācija, taču iekļūt, liekot iestājeksāmenu zīmēšanā, gleznošanā un kompozīcijā tādiem kā es ir mission impossible.

Rezultāti:
1.  Drama/Theatrical
2.  Media/Radio/TV/Film
3.  Philosophy & Theologyc
4.  English/Literary Studies
5.  Communication
6.  International Studies
7.  Law
8.  Psychology
9.  Modern Languages
10. Ancient History


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?