lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2008-05-14 19:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ar visām četrām piekrītu [info]idoru, ka Prāta Vētras jaunais albums ir pilnīga huiņa. Vot tā ir, kad pinas ar Gustavo un tamlīdzīgām herņām. Ja "Ja tikai uz mani tu paskatītos" vēl ir tīri ņemama dziesma, tad "And I lie" latviskā versija "Ai nu lai" jau ar pirmo teikumu "Mums ir stress [..]"  man, nez kāpēc, uzdzen nelabumu. Ai, bet tas jau nav nekas, jo kronis visam ir skaņdarbs "Tur kaut kam ir jābūt". Tā ierepotā vieta ir kaut kas neatkārtojams, goda vārds!
Ir pazudis tas latviskais, prātavētrīgais skanējums, nav vairs plūstošu, lipīgu melodiju, nav vairs nekā. Galīgi neiepriecina šīs krasās pārmaiņas ļ .cien. mākslinieku daiļradē.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]copy
2008-05-14 20:29 (saite)
nu, tās plūstošās, lipīgās melodijas jau bija bišķiņ tā kā piegriezušās. vismaz beidzot kkas interesants!

(Atbildēt uz šo)


[info]jauna_dzive
2008-05-14 20:37 (saite)
neesmu vēl dzirdējis visu albūmu, bet tas, ko esmu dzirdējis, viennozīmīgi patīk. ir auguši muzikāli un tas ir svarīgi.

Kas attiecas uz patīk/nepatīk - vienmēr ir kāds, kam nepatīk, bet par tiem mūziķiem ir pie dirsas, jo mūziku taču rada tiem, kam tā patiks.

Ja jau izdeva, tad jau pašiem patīk.
un tas ir vienīgais, kas ir patiešām svarīgi.

(Atbildēt uz šo)


[info]idoru
2008-05-14 20:49 (saite)
Jau kādreiz Prāta Vētra nebij nekas īpašs, bet tad tiešām viņiem vismaz bija tas viņu prātavētrīgais skanējums ar lipīgajām melodijām, tagad ir kaut kāda mūsdienīga herņa.

(Atbildēt uz šo)


[info]skazhy
2008-05-14 20:59 (saite)
man, ja godīgi, nemaz negribas dzirdēt. jo cik vien redzu, visus iespējamajos medijos viņi ņurd un raud par to, 'vai nu tautiešiem patiks, ja nē tad mēs uzmetīsim lūpu, jo redz tik sūri/grūti strādājām'. bet, patīk tev tas vai nē, viņu pop-rok-alternative-hipster-queer-core žanrā ieliktais jaunais albūms tāpat tiks drilllēts līdz vēmienam. un septembrī (ja nemaldos) tik un tā viņu ūberkoncertā mežaparku riņķī gāzīs.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]idoru
2008-05-14 21:09 (saite)
uh, es jau ar nopirku biļeti uz koncertu, bet tagad pat sāku domāt.. moš jāpārdod, jo droši vien spēlēs jauno albumu un eh, sūds.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?