lauska ([info]lauska) rakstīja,
@ 2008-03-13 19:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mana galvenā šībrīža problēma ir atzīmes, jo, neapmeklējot skolu zpd dēļ, šobrīd esmu nesekmīga septiņos priekšmetos. Gūzma parādu, saproties .. Bet tas nekas, tikšu galā, galvenais ir piespiesties un sākt ikgadējo glābšanas operāciju "ļausim Tomsonei pabeigt šo skolu!", kas šogad tiks rīkota jau piekto reizi.
Eju mācīties, rīt paredzēts uzrakstīt bioloģijas un angļu valodas k/d UN, protams, k/d vēsturē un ekonomikā, kurus skolai esmu parādā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]verners
2008-03-13 20:06 (saite)
Pazīstami, pazīstami...=D
Es savulaik mēdzu semestra beigās sāk kaut ko mācīties ielaistajos priekšmetus un rakstīt ieskaites ķīmijā, algebrā un citur. Tas protams radīja savu devu adrenalīna, uztraukumu, spriedzes un pārdzīvojumu un neziņa, bet tomēr ģimnāziju pabeigtu un visu atceros ar patīkamu smaidu un jautrību.
Labākais ir tas, ka no vidusskolas algebras vielas es neko nezinu. =DDD nelepojos ar to, bet nav ko arī skumt un bēdāties sevišķi.

Darbojies un visu nokārtosi. Tāda ir metode lai visu atrisinātu.
Veiksmi darbos! =)

(Atbildēt uz šo)


[info]jauna_dzive
2008-03-14 11:20 (saite)
oh, come on, tā ir tikai skola :D

pie mana parādu skaita augstskolā un pie fakta, ka man ir viņi jānokārto (paralēli uzrakstot 75% bakalaura darba) tieši mēneša laikā..Tavas problēmas pat neklasificējas :D

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?