lasminjaaaaaa ([info]lasminjaaaaaa) rakstīja,
@ 2004-10-18 18:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:superoiigs:)

Zobaarsts

Sodien biju pie zobarsta:)) Tas bija viens varens gaajiens;))) Es vairaaka kaa stundu gadiiju, ka meer tiksu ieksaaa,un koridori tur ir izremonteeti un arii kabineti un arii taadi jauni kreesli, kas ir diktin neeeerti! un taa nu es gaidiiju, kameer tiku ieksaa;)

Apseezos kreeslaa, vinja iesleedz to lampinju.......un taa nu saak darborties!!! Pirmkaart viunja spricee! Tas ir nezeeliigi!! Taada sajuuta, ka ar to sprici Tev meedzina cauri smaganaam izdurt un gan no auigsas un apakshas!......................... Urbj Urbj un blombee! Es pa to laiku vareeju skatiities, kaada vinjai tur taa aparatuura:)) Kops pagaisaa gada taa ir jau uzlabota;) Vis jautraakais bija piedziivojums ar siekalu nosuuceeju! Vinja to ieleik man mutree! taa itkaa pakabina! Un ta visu laiku vinju tur atstaaja, a man visas siekalas izsuuktas un man meele ar paliek stiiva!!, sausa!! Sausmiigi jociifgui bet pats labaakais aparaatisnj bija ar NEONA GAISMU, :)) Es teikai nesapratu kaapeec tas ir domaats!!!:DDD

Un pats labaakais ir tas, ka arii degunsm man ir galiigi nejuutiigs palicies no taas sprices:DDD

ok ta jau turpinaajusm sekos par zobaarsta apmekleejumu, hjo man veel jaietaas.............. es iesu ar Eliiinu vienaa dienaa es tikai 1/2 h atraak nekaa vinja;))

 



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?