lapseenc ([info]lapseenc) rakstīja,
@ 2003-09-18 20:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Exkursija
nju taas bija wienkaarshi shausmas!!!
nu tik garlaiciiga diena sen jau naw bijusi...
saakaas wiss ar pusstundas ilgu skolotaajas gaidiishanu - nostaaweejam skolas pagalmaa un runaajaam pa kaukaadu swiestu,kad BEIDZOT ieradaas skolotaaja!!!
un tad weel kaadas 20 minuutes noseedeejaam, kameer skolotaaja saskaitija, wai wisi ir ieradushies un tad - uz Pinjkjiem!!!
tur taa nekas iipash nenotika, tikai Siemans ledus hallee bija mazinjsh func (nu cik nu func - wienc skolas biedrs uz ledus nokrita un paarpleesa zodu taa, ka winju turpat uz wietas shuwa!(nabags, tas noteikti ljoti saapeeja)=))u.t.t
bet laikam exkursijas nosleegums bija wisnjirdziigaakais - speeleejaam ar klasesbiedriem futbolu pret kaukaadiem dzhekinjiem!!!nu taadi kuriozi bija...to ir ljoti gruuti izstaastiit, takaa nemaz nepuuleeshos!!!
labi, tas arii shodien wiss - piis!


(Ierakstīt jaunu komentāru)

dazham dziive ir veixmiiga...
[info]hobbes
2003-09-18 23:46 (saite)
tici man, ka tev paveicaas, piemeeram 11. klases brauca uz uudens attiiriishanas iekaartaam un uz Bolderaaju. UUdens attiiriishanas iekaartaas pilniigi neko neuzzinaaju, tikai secinaaju, ka tur viss drausmiigi smird, kaa nekaa tur viss pilns ar suudiem... Tagad pat slikti ap duushu metaas, ja atceros to smaku! UN bolderaajaa mees bijaam kaut kaadaa fakinaa nocietinaajumaa, kur arii pilniigi nekas nebija, nedaudz dabuujaam "uz savu roku" paliist kaut kaadaa ejaa bezgaliigi tumshaa, bet neko vairaak kaa punus uz galvas neatradaam! Taa kaa man shkjiet, ka tev veel ir traki noveicies ar to exkuriju!
luuk taa!

paldies par uzamniibu!
FCBayern-Fan

Negro

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?