lapsa_ap ([info]lapsa_ap) rakstīja,
@ 2007-06-15 17:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:My secret place_ Joni Mitchel Peter Gabriel

Kapec iepriekshejaa teksta virsrakstas bija runa par dzives kraasoshanu? Nu es te domaju, ka lai gan shaadi atklaajumi manaa vecumaa varetu shkjist absurdi, bet ....ja es pati nedomashu, kaa vilkt sevi aiz matiem aara no dziives peleeciibas, neviens cits ar varu to nedariis, jo cilveks tikai, tikai pats zina,kas vinjam sagada prieku.Patiesu prieku.
Pat ja citiem tas liekas shausmiigi muljkiigi, bet ja uz pasaules ir lietas,kas sagada prieku cilvekam, tad vajag taas apzinat un izzinat, lai vajadziibas gadiijuma, pielietotu:)).
Izklausaas kaa tabletes... Hmmm. Nu jaa, labsajuutas tabletes. Nu man, piemeram, tadas ir - saule, siltums,kad gaiss ir tik silts kaa piens, baziliks, tomati, tikko izmazgatas veljas smarzha, diika klainjoshana briivdienaas, nekur nesteidzoties, pamosties no riita ar sauli, eedienu gatavoshana draugiem,redzet,ka citiem manis gatavotais garsho, iespeeja redzet,ka manis ieguutas zinashanas es varu pielietot, filam,kas man liek justies laimigai, auksts baltviins karsta dienaa svaiga gaisaa, feta siers, ideala prasiibas pieteikuma uzrakstiishana, laba liiguma sagatavoshana, miers un labsajuuta,kas iestajas pec maajas iztirishanas, guleshana tiiros lina palagos, smaids miiljo cilveku sejas, sajuuta, sirsniiga saruna ...vai.. tik daudz un tik maz......



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?