lady_speedstick ([info]lady_speedstick) rakstīja,
@ 2008-07-27 21:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atgriezhos maajaas un 22a autobusaa piestraadaaju par draivera biatch- paliidzu visiem tuuristiem saprast, cik biljetes jaapeerk.
Sveetdienas Riigas man patiik vislabaak- ej pa centru un skaiti uz rokas cilveekus, ko redzi, liidz aizkljuusti liidz Laacpleesha ielai, uzraapies augshaa, nomierini nikotiina paartreneeto sirdi un maigi atlaidies uz gultas starp beidzot saviem palagiem.
celjot ir labi, bet vislabaakaa sajuuta ir atgriezties tur, kur viss ir tavs. vari uztaisiit bardaku lielaaku par getlitnju izgaaztuvi un tas tevi netracinaas nemaz, jo pasha atkritumi tak negriezh aciis, bet ciemos katra nepareizi novietotaa lieta bojaa peizaazhu. Un savi rituaali ir pashi labaakie! dazhi seriaali, dazhi orgasmi, dusha, stunda dzilja un salda beerniibas miega, kad acis pashas taisaas ciet un tu praktiski juuti sevi sliidam miegaa iekshaa.
Riit man jau pietruks Turcijas. Mazo turceenu, kas staigaa apzeltiitos kreklos un ir tik melni, emo pusaudzhus ar diivainaam frizuuraam, kas visiem izskataas pilniigi vienaadi, laikam vinjiem mati visiem vienaadi, sviestmaizju paardeveeji, melnaa teerptaas njindzu sievietes, sievieshu ausgtie tonji runaajot, luugshanas, kas beigaas vairs pat nepamani, bet taas atskan ik peec 3 stundaam.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?