lady_speedstick ([info]lady_speedstick) rakstīja,
@ 2008-07-17 23:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sapnni redzeeju
1) bijusho prieksnieci. eedaam ar vecmaaaminju pusdienas vinjas hotelii, gribeeju paraadit, cik esmu kruta, un kad vinja naaca man klaat labinaaties, es ar vinju nerunaaju. es joprojaam gaidu briidi, kad vareeshu atriebiibaa ar paceltu galvu dzirdeet vaadus, ka toreiz vinja izdariija nepareizi. jo vinja man uztaisiija taadu traumu.
2) meils no hosting organization Turcijaa. ka viss esot cauri, projekts beidzies un viss, nekas nenotiek. shovakar veru meilinju un kaa tad, 2 veestules no shiem, bet tur teikts, ka 2 vaacietes atteikushaas no projekta, bet projekts taapat notiks. nu tad jau redzees. man jau ceriibas uz turciju nenormaalaas.

vispaar dziivojot centraa, juutos kaa kerija bredshova. man ir mr.big, ar kuru man jau 3.gadu attieciibas te pajuuk, ta atjaunojas, visaadi notikumi un paardziivojumi, man ir 5 augstpapeezhu kurpju paari un es gribu veel! veel! veel! par spiiti tam, ka neneesaaju taas tik biezhi. bet es ieeju veikalaa, meele karinaas aaraa, redzu sarkanaa skurpiites un taa gribas! kaa karlsonam. skatos kurpju paarii kaa samiileejusie sgovs un domaaju- vajag, veel vienas sarkanas, vajag vai nee?
un tagad es varu gandriiz visur aiziet, visu izdariit, masaazhas un uudens, leets shampis un browseeshana pa veikaliem, draugu gan man pietruukst, bet vispaar buutu ieteicam saglabaat sho vietinju centraa. Te es teishaam esmu jutusies vislabaak.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?