Lāčpisis Krācis ([info]laachpisis) rakstīja,
@ 2021-11-26 12:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:elki, pagāni, sapņi

Jebšu pagānisma neceļos nomaldījies rasists un slepkava, tomēr jūtu dziļu un pretrunīgu cieņu pret savu bērnības elku Krišjāni "Vergu" Vikernesu (tagad konspiratīvos nolūkos pārgājis sievas uzvārdā un godā sevi par Luiju Kašē; pats arī apsveru ko līdzīgu, jo "Lāčpisi Krāci" jau esmu pārāk diskreditējis un ar savu bērnišķīgo uzvedību internetos nolēmis latviešu konservatīvās domas mēslaines vēsturei). Jau tas vien, ka esam vārdabrāļi nozīmē daudz, bet Vergs Mani arī bieži apciemo sapņos, kuros uz maiņām pie altāra sūkāju pimpi nefolkam, Jēzum, Kailam Riteņhausam un pats sev, un, tēvišči sakrustojis rokas uz savām vīriščīgajām lāčpiša krūtīm, noauj galošas un iestājas rindā blakus Jēzuliņam (ir reizes, kad Mani elki sastājas aplī ap Mani, bet tas biežāk uz pilnmēnešiem un ekvinokcijām). Žēl, ka Vergs ar kaunu un negodu pelnīti patriekts no JewTube un pārvācies uz Mana kolēģa plānprātībā )))Mapata((( iecienītāko portālu, tomēr šis tas sakarīgs tur vēl ir atrodams. Lūdzu, nav par ko:

Verg Vikernes Talks About Christianity



(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2021-11-26 12:58 (saite)
Kāpēc tu neatpisies, Bāni Jalodi? Kāpēc tev vispār tik piselīgas fantāzijas par citiem cilvēkiem? Par daudz ielaidies ar vellu? Tas varētu izskaidrot tavu hronisko tieksmi pazemot sievietes. Lūdzu, ej prom no cibas, ja nemāki uzvesties. Tu te neesi galvenais.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-11-26 13:05 (saite)
kas ir, lāci? nepatīk, kad saka_taisniibu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-11-26 13:45 (saite)
Kādu taisnību? Tu neatbildi uz jautājumiem, tu nedod norēķinu savas sirdsapziņas tribunāla priekšā. Kas tev ir nodarīts, ka tā jāplosās?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?