Svētdiena, 20. Feb 2011, 19:47

Izrādās, bliņas ir plānās pankūkas!
Vēl vakar cepu bliņas un šodien skatījos, kā to dara citi. Labi - lietderīgi, ka tagad zinu, kā pankūkas cept bez olām. Visai mokošas ir domas par veikala olām.
Vispār pasākums tāds veģetārs un visnotaļ patīkams - viegli, bez liekas dzīves sarežģīšanas.
Jāsaņemas un jāaizstaigā beidzot garšvielas iepirkt un gī sviests jāuzvāra.
Bet par veģetārieti laikam tomēr nekļūšu - jūras mošķi ir pārāk garšīgi, lai tā uzreiz.
Pārējais no gaļām ir vienaldzīgs jau sen.

Svētdiena, 20. Feb 2011, 20:23
[info]la_cumparsita

Sasmaidījos, kas šo uzrakstīju un izlasīju tavu :)
Es nesen no rīta cepu olas - lielveikalā pirktās, kāda smaka! Nesalīdzināt ar normālu vistu dētajām.

Gī sviests jāvāra svētdienā, saules dienā. Ideāli esot ja vēl svētdiena sakrītot ar pilnmēnesi. Un gī nevajag lietot, kad silts laiks - t.i. apmēram no maija līdz oktobrim, jo tam ir sildošas īpašības. Tādas man gudrības šodien pastāsīja :)

Svētdiena, 20. Feb 2011, 20:43
[info]zimbabve

hehe, gastronomiskā svētdiena :)

Svētdiena, 20. Feb 2011, 20:55
[info]vilibaldis

mjā, tā smaka kā reiz arī ir ļaunākais, kādēļ pērku tikai pazīstamu vistu olas.

Pirmdiena, 21. Feb 2011, 01:53
[info]inese_tk

es akal zinu, ka gī jāvārot pilnmēness pirmdienās :)