|
Sestdiena, 13. Feb 2010, 11:17
Pirmo reizi uzvārīju mannas putru. Vienmēr tas ir licies sarežģīti un sarežģītas lietas man nepatīk. Bet nu, kā izrādās, nekā sarežģītāka par stāvēšanu pie plīts un maisīšanu tur nav. Galvenais pareizās proporcijas saliet un sabērt - uz divām glāzēm piena trīs ēdamkarotes mannas, mazliet vaniļas un cukura. Un tad ar plūmju zapti...mmm...kā bērnībā!
Sestdiena, 13. Feb 2010, 11:26 la_cumparsita
Šī ir gaumes lieta. Pie citiem ēdieniem man šī kombinācija netīk - sāls + cukurs. Sestdiena, 13. Feb 2010, 11:40 vilibaldis
pilnīgai apsavirtībai mēs vēl mēdzam pierīvet čupatiņu ķirbja - krāsai... bet nu tas pilnīgi "dļja ļubiķeļa" :) Svētdiena, 14. Feb 2010, 19:12 magnolia: par shambalu
shonedeel varu 3dien un 4dien taapat dzelzscela stacijaa laikaa no 16.15-17.30. vai 5dien arii veelaak, ja sarunaa. Svētdiena, 14. Feb 2010, 19:14 magnolia: Re: par shambalu
aaa, vai arii no pirmdienas liidz ceturtdienai no 18.00 liidz 21.00 maakslas akadeemijaa.:) Svētdiena, 14. Feb 2010, 19:34 la_cumparsita: Re: par shambalu
Tad uz 4dienas 17.20 varam runāt! Atsūti, lūdzu, sava tel. numuru! Svētdiena, 14. Feb 2010, 19:47 magnolia: Re: par shambalu
labi, tad buushu 4dien 17.20. pie dzelzscela stacijas ieksheejaa pulkstena ar graamatu rokaas. man nav ko atsuutiit shobriid. |