la ([info]la) rakstīja,
@ 2011-06-25 23:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
grāmatas un vīns
Pēdējās pusotras nedēļas laikā tika izlasītas 3 grāmatas. tas ir vairāk kā pagājušā gada laikā.

Grāmatai vajag īpašu noskaņojumu, vietu un laiku, kad tevi neviens netraucē. Ja klāt ir tēja un sega [dažubrīd saldējums arī ir tieši laikā], tad tas ir patiesi lieliski.

Pirmā bija patiesi lieliska - tā lika pasapņot un reizē nonākt pie domas, cik reizes tev ir jāpārdomā, ja vēlies precēties.Sieviete pirms kāzām, savā vecmeitu ballītē sasit kāju un uzduras valdzinošam svešiniekam, bet naktī nesatiekas ar viņu un nākošajā dienā neapprecas.
Lai izvairītos un reizē aizbēgtu no topošā vīra mātes, dodos uz citu pilsētu un nonāk cita vīrieša (brunčumednieka) dzīvoklī un draudzīgi nodzīvo pailgu laiku, kad draugi parūpējas, lai tiktu atrasts šis vīrietis no vecmeitu ballītes. atrada , iemīlējās(bet vai mīlēja?) un saprata, ka noteikti nevēlas šo vīrieti. un lai cik banāli nebūtu, beigas ir skaistas un viņa atrod savu sapņu vīrieti, pie kura jau bija dživojusi gandrīz gadu :) [vienkārši un skaisti ;D]

Otra man patika vēl vairāk (arī fakts, ka tā lasījās tik ļoti ātri un bija plānāka).
Sieviete nejūtas laimīga ar savu draugu un draudzenes kāzās, tortes griešanas momentā izsaka vēlmi atgriezties 16. gadu vecumā. Tas, protams notiek un viņa nonāk savā vecajā ķermenī, bet viss izņemot pāris draugus mainās. Viņa nokļūst mēnesi pagātnē reālajā laikā, bet kļūst par 16 gadiem jaunāka. Dažādu notikumu virknes rezultātā viņas draudzene precas vēlreiz, lai kūkas griešanas momentā varētu atkal izteikt vēlmi. Tad tika mistiski izmainīta gan vecāku laulība, gan draudzenes vīrs un pašas mīlestība. ak šie sieviesu romāniņi.

Trešā, ko pabeidzu šovakar mani tik ļoti saskumdināja un beigās bija daudz ko pārdomāt. Vīrieša romāns par attiecībām. Vīrietim ir tik smaga dzīve, kas grāmatā tika iztizrāta un atklāta līdz daudzime sīkumiem - par pirmo mīlestību, par mīlas sakaru, par interneta mīlestību un to, kā tas viss tiek pārdzīvots. Smagi, patiesi un jā, ļoti skumji. [patīkami bija lasīt dažādus zinātniskus aprakstus par dns, narkotiku ietekmi uz organizzmu un to, kā cilvēciski kontakti izsakat tik sasodīti daudz.

uuuij, tik daudz ko pārdomāt un tik daudz kas grūti pastāstāms.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?