la ([info]la) rakstīja,
@ 2010-10-27 10:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SOLIS 2010
seminārs vecāko kursu studentiem, kam tiešām ir mērķi ko izmainīt studiju kvalitātē, sociālajos apstākļos, kā arī zinātnes attīstībā un administratīvo lietu norisē.
Viss iesākās ar izgulēšanos autobusā pēc iepriekšējās dienas ballītes, tam sekoja iekārtošanās viesu namā "Debesu bļoda", kur bija fantastiskas guļvietas :)
Visi iepazināmies un iepazināmies ar semināra dalībniekiem, tam sekoja Valda Meldera lekcija, kas tik ļoti motivēja cilvēkus, ka nākošo, diegzan neieinteresējošo lekciju, viegli varējām pārdzīvot. Tālāk bija mūsu mājas darba izpilde. Pa grupām strādājām ar RTU struktūru un attiecīgi iepazinām vēl svešas lietas.
dong! pusdienlaiks. aši paēdām un daudzi vēl brīvo rītiņu izmantoja, lai pagulētu. wii, tas bija labi.
tad nu beidzot sadalījāmies pa galvenajiem virzieniem - studijas, administratīvās lietas, sociālās lietas un zinātne un strādājām pie lietām, ko vajadzētu uzlabot.
vakarā paēdām un vēl pa mazākām grupām uztaisījām mazu biznesa uzdevumiņu atslodzei - dots produkts un mērķauditorija un tad nu izdomājām īsu skečiņu, kā to parādīt, bija bezgala jautri ;)
tad sekoja pārsteigums - mums ir dotas 2as nedēļas, lai sāktu risināt mūsu izvirzītās problēmas!
tad vakarā atslodzei mums bija arī pirtiņa un dīķis.
nākošajā dienā apspriedām citu grupu problēmas, mācījāmies darboties komandā kopā ar Lūzumpunktu un visi bija tik pozitīvi uzlādēti, beidzoties šim seminārām.
vēl mēs sagatavojām plānu un pēc semināra turpinam darboties, lai uzlabotu mūsu dzīvi augstskolā :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?