tante ([info]tante) rakstīja,
es te pirms kādas nedēļas biju dabūt nobaudīt superīgākās zivju kotletes savā mūžā...
recepti, kaņjušņja, izdabūju, bet pirms pati nebūšu pie sevis izprovējusi, nevienam nedošu!!!.:)

par boršču runājot - bietes, viZspār, pa manam, labāk pirms mizošanas izcept krāsnī 2/3 gatavas un tik tad mizot un tā tālāk... pavisam cic smeķis, man jums sacīt jāsaka..:) bet, principā, tās bietes cep tik tad, kad gribās nu pavisam galīgi un pilnīgi izvirst boršču vārīšanā..:)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?