kristiine ([info]kristiine) rakstīja,
@ 2006-04-25 11:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:xaa
Mūzika:Interpol - public pervert

kto bi pizdjil..

Kā pienākas vakardien devos uz skolu un par brīnumu apmeklēju pinīgi visus pārus, tad devos uz mākslas(zirgu ielā) bibliotēku un nodevos meklējumos par senās ēģiptes medicīnu.

 Ko lai saka, tie ļautiņi ir bijuši diezgan traki. Diskutējot par to, ka viņi ir nodarbojušies ar ķirurģiju jau tajā laikā, nonākot pie secinājuma, ka lielākā daļa tāpat atstiepa kātus, bet viņi vismaz centās. Nu un kā tad neaiziet pie visiem svētajiem ja esi apdulināts tikai ar opiju. Lai gan vēl līdz mūsbaltdienām ir saglabājušies dažādi paņēmieni, kā uzlabot ne tikai veselību , bet ar to skaitum.Kā viens no piemēriem par kuru mazliet sasmējos, bij - kakla iekaisuma gadijumā elpot zāļu uzlējumu tvaikus caur niedres caurulīti. Viss jau būtu baigi feini tik to caurulīti tā pagrūtāk atrast.

Tad brokastis/pusdienas krišnās kur kā vienmēr satiku kādu pazīstamo, un vispār vakardiena ija tāda tikšanās/satikšanās diena, kad pavisam negaidīti ik pēc pārdesmit minūtēm kādu satiec. Tad uzzinu jaunumus, ka [info]abiii  māsa jau laidusi pasaulītē mazo .

Pa ceļam paspēju satikt lielisko Skalpeļa jaunskungu, [info]hive  un lauru. tad nu kopā ar [info]abiii  devāmies tējoties uz pankūkām, kur starpcitu ir drausmīg kondišn, bet tas netraucēja ar saasarojušām acīm pavadīt tur pāris stundas un tad doties pie manis, ar ne mazāko jausmu, ka tiks spēlēta ārprātīgais "Ēzelis", kurš beigās nabadziņš tikai nomainīts uz "ezis" ar mazliet alu, mazliet šampanieša un gala rezultātā tapa ne tikai šādas sejas -

ja nu gadijumā neverās vaļā - http://foto.inbox.lv/zilga_snikure/xexex/pizgjec.jpg


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]gg
2006-04-25 13:37 (saite)
Nedaudz opija un amputē tik nost! :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?