09 Jūnijs 2010 @ 00:27
naša raša  
tātad te būs diezgan padaudz bilžu un mani necilie komenti

ekskursiju nosaucām par gaidīšanu ekskursiju, jo bieži vien bija kkāda stāvēšana un nekas nenotika. it īpaši uz krievijas robežām (kur mētājās beigti kaķi un pārdevējas kliedz, lai vācās prom no veikala, jo kasē naudai nav vairs vietas). tas ir viens tāds liels pizģec, godīgi sakot. pagulēt ar lāgā nevar, bet tā jau autiņā, protams, jautri, it īpaši apakaļceļā, bet tā, man šķiet, ir vienmēr.
viesnīca bija tīri tā neko. jāatdzīst, ka diezgan kruta. forša duša, tualete, gultas, pat seifs, tv un ledusskapis, tā kā sūdzēties nevar. nu, ja nu vienīgi balkons uz kura netiek, jo nav durvju un es uz šamējā nemaz nekāptu. likās, ka viņš nokristu pa taisano no mūsu 13. stāva, jo margas ar pie sienas neturējās.

ainaviņa pa logu

brīvo laiku izmantojām lietderīgi, gājām ievērtēt vietējos veikalus. fūū man bija dažos iet bail iekšā. viņi nepieņēma manus 1000rubļus, kas sanāk kādi 20ls, jo nebija ko izmainīt. nekas, atradām ar lielveikalus. maxim un rimveidīgus, viņiem tur visiems ir paliels pohujs un visi šausmīgi blenza mums virsū. un vēl viņiem ir vēl lielāks pohujs par pārejām, man bija bail šķērsot ielu, jo likās, ka tikšu nobraukta. dažus sēru vainagus pie pārejām ar manīju.diezgan incanti, ka šajā bildē nemana mašīnas.. jo to bija daudz.

šinī parkā bija incant un smuki, bet mēs nejauši kkā nomaldījāmies uz neceļiem un tur viss bija tāds nesakopts. tāds pretstats, labā puse parkam visa smuka a kreisā nekā. neizravēta un tā, bet tur ar nebija cilvēku. tas laikam nebija domāts apskatei..

no dažiem krūmiem ar bija izveidoti zaķi, kaķi utml. es gan nobilžājos pie kvadrātkokiem

ievērtējām pazemes metro. tik zemu jābrauc un tās trepes tik ātras, ka mati plīvoja, bet es nespēju to izbaudīt, jo tāāā vajadzēja uz tualeti, ko ar pēc kādās stundas beidzot atradām, pabriesmīgu, bet tomēr tualeti. :) paspēju ar uztaisīt vien maz foto

vakarā bracām ar kuģīt, paķēru dažus kadrus

un tilts, kas veras vaļā. nezinu. nekas īpašs

tūristfoto. es pie ermitāžas. to vnk ir nereāli izstaigāt, bet glīt, pakaifoju pie gleznām

noslēdzošā. garlaicīgākā ekskursija. ja nemaldos, ta katrīnas pils. bet es tiešām neatceros. visas telpas vienādas un staigāšana pa parkiem jau sāka mazliet kaitināt



kopumā jau man patika, sākumā mazliet negribējās braukt, bet beigās būtu ar mieru vēl palikt.
un es zinu, ka es nemāku smuki rakstīt un, ka apraksti nav labi
 
 
troksnis: Swallow The Sun - Doomed To Walk The Earth
 
 
( Post a new comment )
afeeriste[info]afeeriste on 9. Jūnijs 2010 - 12:49
nu izskatās tāda neko ekskursija! smuki bilžuki hehe :)
(Atbildēt) (Link)
darkly_witch[info]darkly_witch on 9. Jūnijs 2010 - 14:12
+ par foto. :)
(Atbildēt) (Link)
inhumanity[info]inhumanity on 9. Jūnijs 2010 - 21:23
Skaista Kristīne skaistās bildēs ^_^
(Atbildēt) (Link)