Kriptofašists ([info]kriptofashists) rakstīja,
@ 2022-01-03 10:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
[info]dabairdzeja
8:37 pm
Pirms 3 h.

"Robežsargi noskaidroja, ka šie septiņi vīrieši ir Irākas pilsoņi, kuri meklējuši patvērumu Latvijā. Viņiem bija arī ārvalstnieku reģistrācijas centra Latvijā izziņas.

Pēc provizoriskiem datiem, irākieši nelegāli pametuši Latviju, pirms bija pabeigta viņu iesniegumu izskatīšana. Robežsargi migrantus izsēdināja no autobusa un aizturēja."

Nu, bet tad beidzot kāds paskaidros, kāpēc tie irākieši klejo no valsts uz valsti kā tādi veci vanckari? Viņi ir pārāk stulbi, lai saprastu, ka tas neies cauri, vai viņi meklē, kur dala Puma trenūzenes bez maksas? Būtu iestājušies darbā kādās raktuvēs un būvējuši būdu mežā. Paļubomu labāk nekā Irākā.
5:55 pm
Skatos uz attēlu, kur bēglis pie Baltkrievijas robežas ir pacēlis lāpstu pret robežsargu.
Vēl joprojām nesaprotu - kā tie bēgļi iekļuva Baltkrievijā? Negribas speciāli meklēt, bet tas ir tiešām dīvaini, ka viņi vispār uz turieni devās. Un kā viņi spēj izturēt šo klimatu, savās brūnganajās ādās ietērpušies? Viņi taču tur dzīvo teltīs. Viss viņiem ir pilnīgi jauns - nevis kā vietējiem, kuri vēl joprojām izmanto PSRS preci. Ko viņiem te vajag? Puma trenūzenes neviens nedos, labākajā gadījumā kādas ķīniešu, ko iepērk vairumā kaut kādā poļu tirgū. Piemēram, 1000 gab. par 600 eiro.
2:39 pm
Ja ticam sugu izcelšanās teorijai, tad balti mincīši nāk no Ziemeļpola, kur jau dzīvo Salatēvs, Sniegbaltīte un viņu bērni - rūķīši.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?