Kurvjzieža kontemplācijas

Tornji, saule, viins, viirieshi, dziesmas...

Krāšņais Kurvjziedis

Tornji, saule, viins, viirieshi, dziesmas...

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
"...Nekas nav tik augsts, kaa mees ilgojamies - ne katedraalju smailes, ne viljnju bangas, ne baleriinu leecieni..." - smaidot peec atminjas nocitee AT un apjautaajas - Kas tas bija, vai Prusts?

Mees pusdienojam vienaa no jaukaakajiem VR pagrabinjiem un jauki pljaapaajam par dziivi un pazinjaam. Klachojamies, vaardu sakot.

Aiz loga atvasaraini zeltaina saule, apkaart kliist visaadi interesanti ljautinji, un es kaarteejo reizi izbaudu siikburbuljojosho zemaadas sajuutu, kas paceljas no kaaju pirkstiem un aiztrauc liidz pat galvai. Ljoti, ljoti, ljoti labi tomeer ir buut triisdesmitgadiigai sievietei un saulainaa dienaa pusdienot Vecriigaa! Nav labaakas esamiibas formas ir tikai dazhas tikpat labas - piemeeram buut divdesmitdevinjgadiigai sievietei un augusta naktii dzert kafiju Monmartraa ariidzan nebija ne vainas. Un var jau turpinaat ilgoties peec augstaakaam katedraaleem vai lidojoshaam baleriinaam, es shobrid sassssssoooodiiiti miilu dziivi akuraat par to, ka pilniibas tajaa nav un ka visur ir kaut kaadas plaisas "starp garu, kas ilgojas un pasauli, kas viļ" (laikam Kamii)...
Un es zinu, ka pavisam driiz atkal buushu iemiileejusies un traka, daudz trakaaka, nekaa savos 16 vai 18, jo tagad man ir lieliska trakuma pieredze, un es zinu, ka pievilshos un mazliet paraudaashu, un eediishu daudz-daudz viinogu un oliivu, un agri vai veelu es iemaaciishos ekselenti mezglot mezhgjiines un dejot flamenko un neklausiishu mammu, kura saka: "Labaak iemaacies beidzot vaariit zupu, citaadi taa arii neatradiisi nevienu, kas tevi precees!"...
Un shodien ir taa astronomiski pareizaa diena, kad, sekojot vecaa nosleepumainaa Hofmanja padomiem, jaaiet pusnaktii pa pilseetu - katedraalju tornjos savu naakotni luukoties.
Un shogad viss buus pavisam citaadi, nekaa pagaajushogad. Un daudz vairaak garshos peec shampaniesha!
  • Cerams, ka es līdz tam nodzīvošu.
    • Liidz KAM, sauliit?
      Ja liidz triisdesmitgadu kriizei, tad gan jau - vairums muusu gadsimtenii davelkot, priekshnoteikums esot droshs sekss un intravenozo narkotiku nelietoshana...
      • TRAKĀ SIEVIETE !!!
        zini, izlasot Tavu eseju par macho,,, mani saaka maakt aizdomas, ka esam iedvesmojushaas no viena un taa pasha personaazha :)
        es shoriit dzirdeeju Trakaa sieviete !!! ar apbriinu,,, un mesties visaada veida avantuuraas utt ,,, saki, vinja vaards saakaas ar J ?:)
        • Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!
          Nuuuuuuuuuu...
          Ja gribi zinaat uzvaarda pirmo burtu, labaak @!
      • Un ja ķieģeļi nekrīt no jumtiem...
        Nupat sapratu - GRIBU 30 GADNIEKU KRĪZI!!! Gribu!!!
        • vo ko noziimee pareizs menedzments :)
          par ko cienu krii - vinja 30 gadus padariijuse dailjus un ietinusi mistiskaa pliivurii,,, kad vinjai buus 40, tad visi gribees 40gadnieku kriizi utt !!! :)))

          kaut gan iisteniibaa 30 gadi ir briesmiigi - pubertates mulsums izkliidis, vecuma marasms vel nav uzziedeejis piniibaa ,,, :)
  • es to nemaaku pateikt taa labi, bet tevii ir paaraak daudz uguns un intelekta ... :-)
  • jauks userpicks:)

    un piebalsojot Dundukam, IMO, saskaņā ar Tavu virtuālo tēlu Tev piestāvētu dzīvot kādā Andalūzijas ciemā, pa kluso vērpt intrigas un slepus pavest visus ciema vīriešus, bet katru svētdienu uzlikt melnu mežģīņu lakatu un svētulīgi iet uz baznīcu;)P
    • Re: jauks userpicks:)

      Jajaja, taada afigennaja sterva - Ahmatovas vaardiem runaajot -
      "I v monastirj takih ssilalji
      I na kostrah visokih zhglji...":))))
Powered by Sviesta Ciba