Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mīļās ķēkšas, virējas, kaucmindietes, godātie pavāri, gardēži un citi labie ļaudis! Pastāstiet, lūdzu, man, nejēgai, ko labu no liellopa, izņemot zupu vai stroganovu, var uztaisīt?
  • nu man arī izcili gabali gadās teju tikai bisteccheriās, kur ļaudis jēdz, kādu gaļu sagādāt, kā arī - ko un kā tieši griezt. otra versija - iepirkties pie maccelaio, kas lōģiski sanāk sāļāk nekā vienkārši veikalā, bet nekad negadās vilties.
    par sīkstumu - pēc pieredzes varu teikt, svaiga gaļa ir krietni mīkstāka nekā pusizcepta. taču, piekrītu, šajā disciplīnā noder zināms rūdījums. ne katram ir pa zobam apziņa, ka tiek gremots tāds gana biezs klucis pilnīgi vēsas un asiņainas gaļas. man pirmajā reizē tā fiorentina, ko brūķēju dziļajos pistoias apkārtnes mežos un kuru mazliet pārdoši piekritu pasūtināt tādu, kādu ieteica krodzinieks, ne sevišķi raiti gāja lejā. nomušījām divatā divus vīnus pie tām vakariņām toreiz.
    • Nu jā, man laikm nav motivācijas audzināt raksturu, paplašinot pieredzi šajā virzienā.:)
Powered by Sviesta Ciba