Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

nu man arī izcili gabali gadās teju tikai bisteccheriās, kur ļaudis jēdz, kādu gaļu sagādāt, kā arī - ko un kā tieši griezt. otra versija - iepirkties pie maccelaio, kas lōģiski sanāk sāļāk nekā vienkārši veikalā, bet nekad negadās vilties.
par sīkstumu - pēc pieredzes varu teikt, svaiga gaļa ir krietni mīkstāka nekā pusizcepta. taču, piekrītu, šajā disciplīnā noder zināms rūdījums. ne katram ir pa zobam apziņa, ka tiek gremots tāds gana biezs klucis pilnīgi vēsas un asiņainas gaļas. man pirmajā reizē tā fiorentina, ko brūķēju dziļajos pistoias apkārtnes mežos un kuru mazliet pārdoši piekritu pasūtināt tādu, kādu ieteica krodzinieks, ne sevišķi raiti gāja lejā. nomušījām divatā divus vīnus pie tām vakariņām toreiz.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba