Kurvjzieža kontemplācijas

Hmmmm....

Krāšņais Kurvjziedis

Hmmmm....

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Briinums, ka taadu miegainu gljotu pikuci kaa mani veel nav atlaidushi!
Nu, nevaru es shodien koncentreeties uz to piiiiiiiiiiii buushanu, par kuru man maksaa, no Juusu visu nodokljiem!:(
Un vispaar - jau kuro nedeelju nevaru imiteet radoshu iniciatiivu shitentajaa jomaa...
Nez kaads nebuutu ar mieru man maksaat vienkaarshi par to, ka es esmu? Un preemijas tad, kad esmu jauka?:)
  • Tev ir fantastiski texti :)
    man vienmeer ir intereseejis, kaapeec cilveeki stradaa to, kas vinjiem neinteresee,,, jo man vienmeer ir tieshaam paticis, ko daru :)))
    nu labi, es nerunaaju par cilveekiem ar nieiigaam gariigaam aktivitateem,,, :)
    • Paldies Tev, jaukaa!
      A iemesli gana vienkaarshi - tas, kas man patiik, ir: blankstiities rinjkjii pa savu dzimto pilseetu un citaam vietaam, pljaapaat ar draudzeneem, kokjeteet ar viirieshiem, lasiit labas graamatas, skatiities labas filmas, pa laikam iedzert, pa laikam pamiileeties un peec tam kaut ko no taa visa transformeet tekstinjos, kurus sheku-reku iepoustot... Un galiigi nav iedomaajams, kursh man par to vareetu maksaat!:(((
      • ir tak visaadi kinokritikji, filozofijas pasniedzeeji, maakslas zinaatnieki un tamliidzigas buutnes,,, hepeningu organizatori un koru dirigjenti,,, kam par to maksaa :))) kaut vai reklaamisti ! :)
        • Snorke - tu esi paaraak gudra, taa kaa saac jau baidiities ... :-)))
        • Tu nu gan esi attapiigs meitietis! Akuraat vienai no Tevis nosauktajaam nodarbeem arii taisos kjerties klaat peec tam, kad buushu paveikusi nepiecieshamos priekshdarbus - nu, vareetu buut peec gada, pusotra...
          Neesi kaadai dizhparegjei radiniece?:)))
          • esu Zius, bet nu - tak neizskaties peec taadas, kas beigs dziivi :)
            kaut gan - ir dazhi lieli plusi gralaiciigam darbam ,,, tad paliek daudz laika, lai dziivotu :)
            vienkarshi man paliek drusku skumiigi un skaudiiba sametas, lasot tavu textus - iemanaas dazhi Dziivot,,, kamee es tikai Stradaaju :))
            • gribeeju teikt - neizskaties peec tadas, kas beigs dziivi garlaiciigaa kantorii zem likumu seejumiem :)))

              btw - kaa es stradaaaju, var izlasiit vsk.from.lv tikai 1 dienu, jo pastaats ir paaraak slepens, lai to publiceetu :)
        • lūdzu nepieminēt reklāmistus. tas ir viens no drūmākajiem un nekreatīvākajiem darbiem. bet par to labi maksā. un tā ir viena no civilācijas problēmām - darīt kaut ko neinteresantu, par ko labi maksā, vai darīt to, kas patīk. un par ko nemaksā. esmu lasījis pasaku grāmatas, ka reizēm ir darbī, kas patīk un par ko maksā;)
          • tadi cileki tikai saindee gaisu ar savu pesimismu :)
            es daru to, kas man patiik - peetu ezerus - no saakuma dariiju to par velti,,, un tagad esu pat paaraak labi apmaksaata :)
            • lūdzu paskaidrot kā ir tad, kad maksā par daudz? tā ir milzīga neērtības sajūta par nepelnīti saņemto; tās ir nepārvarams grūtības nopelnīto iztērēt, vai arī tas vēl kaut ko tikpat marsietisku nozīmē, mmmm?:)
              • neveeleeshanaas skatiities bankas kontaa, jo nepatiikamir redzeet ciparus :) par daudz, es neesmu neko taadu dariijusi, lai man tik daudz maksaatu :)
                ash tadaa baisa sajuuta paarnjem - kaukaa gribas buut nabadziigai, eest ceptus kartupeljus un valkaat naatnas apakshbikses :) tipa - varbuut tas dieviem patikamaak :))
                • es varētu tev sastādīt atbalstošu kompāniju tais smagajos brīžos, kad jālūkojas uz kontu, mmm? vai bagātie neēd ceptus kartupeļus? un nātns. hmm. mana nabadzīgā valoda šādu vārdu bija jau piemirsusi. īsti nejē'dzu, kas tas ir, bet nojauta, ka kaut kas no dabiskiem materiāliem un, tātad, ekskluzīvs; nopērkams vienīgi nātnās veļas salonā. kur manekeni no salmiem un ķirbju galvām. uz māla kājām.
          • piekriitu civilizaacijas probleemas formuleejumam

            daru darbu, kas man ljooooooooti patiik, bet maxaa ... nu jaa... ja nu vieniigi es paardotos verdziibaa kapitaalistiskajaam valstiim
Powered by Sviesta Ciba