Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nesaņēmusi šomēnes Lattelekom rēķinu, es traci netaisīju - piesviedīs to piecīti janvārī, un miers. Taču, kad pārvaldniece man zvērēja, ka ir iemetusi 11.datumā manā pastkastītē dzīvokļa apsaimniekošanas rēķinu, kļuvu tramīga. Aizgāju vēlreiz pārskatīt izmetamo avīžu čupu - nebija! Nedz 11., nedz 12.datuma avīzēs starp lapām nekas neizlasīts nebija aizķēries.
Es labprāt gremdētos fantāzijās par romantisku maniaku, kurš naktīs slēdz vaļā manu pastkastīti un izņem no tās visu, kas varētu mani nepatīkami satraukt. Varbut viņš arī ir tas, kurš regulāri izsit ārdurvju stiklu, lai tiktu kāpņu telpā, nezinot kodu? Tāds neglīts, neglīts, kā Operas spoks, kā Kvazimodo un apsēsts kā Faulza Kolekcionārs. Saldo šausmu ikdiena.
  • Un lai atceramies arī to, kas notika ar Tavu durvju priekšas paklājiņu!;))
  • manā pasta kastē regulāri ir kaimiņiem domātas vēstules un ierakstīto vēstuļu paziņojumi. tā kā konkrēto kasti čekoju reizi 2 mēnešos (nedzīvoju pēc pieraksta), tad tos paziņojumus metu ārā, ja termiņš nokavēts. varbūt tev tā pati pastniece, kas man.
  • Tas protamz nerisina pasta piegādes jautājumus, bet kāpēc nepārej uz elektroniskiem rēķieniem visās iespējamās vietās? Man uz e-pastu atnāk paziņojums, ka tāds vai citāds rēķins ir ienācis, un tad es izdomāju, vai es to gribu skatīties vai nē.
    • Esmu vienkārši par slinku kaut ko mainīt.:)
    • Vai tad namu pārvaldes arī piedāvā šādu opciju?
      • Nezinu. Domāju, ka namu pārvalde no namu pārvaldes ļoti atšķiras. Varētu apskatīties, kurām namu pārvaldēm vai apsaimniekotājiem internetbankas piedāvā automātiskās rēķinu apmaksas iespēju, no tiem droši vien varētu kaut ko elektroniski dabūt.
        Manējais apsaimniekotājs pagaidām neko tādu nepiedāvā. Bet jāpavaicā, varbūt ka var. Un arī ūdens skaitītāja rādījumus vai nevar viņiem elektroniski nosūtīt. Citādi ar tiem papīrīšiem kādreiz aizmirstas :)
        • Man ir NP Zemgale - rēķinus var maksāt internetbankā (bet piesūta tāpat papīrā), savukārt, ūdens skaitītāja rādījumus var nodot gan ar lapiņu, gan internetā. Kas interesanti - vairākus mēnešus es biju pārliecināta, ka vīrietis nodod tos rādījumus, kamēr viņš bija pārliecināts, ka to daru es, tb, rādījumi nav nodoti, bet rēķinā joprojām parādās 2 kubikmetri, kā mums parasti arī ir - laikam paņēmuši pēdējos rādījumus un rukā uz priekšu :)
Powered by Sviesta Ciba