Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Jūsu kulinārās refleksijas atmodināja manu sen sen radušos jautājmu - vai kaut kur Rīgā ir nopērkama arī kazlēna gaļa?
  • neesmu manījusi.:))

    bet, man domāt, ka var kādā trigu kādam gaļu tirgojošam saimniekam uzjautāt vai nav iespēju iegūt savā īpašumā.:))
    tikai brīdinu, ka kazas gaļa ir diezgan specifiska (kazlēnu nav nācies taisīt).:)
    • Jā, lielu es neriskētu. Bet mazos āzīšus, kuriem nav lemts izaugt par lieliem, smirdīgiem vaislas āžiem, taču kāds apēd, vai ne? Kāpēc gan es nevarētu būt ēdāju pulkā!:)
      • nu es tikai kādu trīs kazu nolikvidēšanā iru piedalījusies kā gaļas atņemējs (kopsummā diez vai vesela kaza sanāx, a moš i sanāx), tāpēc i nevaru neko smalkāk pateikt.:((

        bet vispār cik nācies pa lauku ceļiem braukalēt, kazas Latvijā nemaz tik bieži nesastopas, takš to man domāt varētu būt grūtības ar tiem mazajiem kazulēniem....
        • Bet kazas sieru tirgo diezgan bieži. Tas liek domāt, ka jābūt arī kazām - turklāt tādām, kas regulāri atnesas.:)
          • nu tad prosta jānoskaidro no kurienes tas siers nāk tirgū un jābrauc uz to reģionu meklēt kazas.:)
        • ;)

          ar grūtībām probēmu nav - man ledusskapī ir vismaz 5kg kazas gaļas...

          /drīzāk problēma ir ar noietu, jo aitas un kazas gaļu cilvēki mazāk pērk.
          baidās no piegaršas, neprot pagatavot etc...
Powered by Sviesta Ciba