Kurvjzieža kontemplācijas

Cīņas klubs

Krāšņais Kurvjziedis

Cīņas klubs

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kaķi - kā lasīju, arī citi kaķveidīgie plēsēji - izteikumu "sadot pa ausīm" saprot diezgan burtiski. Sitieni pa pretinieka ausīm esot ļoti sāpīgi, taču neapdraud ciltsbrāļa vai ciltsmāsas dzīvību un veselību, tādēļ tas ir biežāk izmantotais kaujas paņēmiens. Galu galā - cīņas mērķis taču ir nevis samazināt populāciju, bet gan parādīt, kuram te ir priekšroka attiecībā uz pieeju ērtākai guļvietai un labākai barībai.
To visu es paguvu apdomāt pagājušonakt, reizes četras laižoties miegā un klausoties astoņu kājiņu negantajā dipoņā no dzīvokļa viena gala līdz otram, ko laiku pa laikam pārtrauca lēcienā atsperoties pagrūsto krēslu švīkoņa un no plauktiem krītošo priekšmetu troksnis. Pauzes tika aizpildītas steidzīgiem plakšķiem, no kuriem es skaidri nopratu - tā sadod pa ausīm. Sadošanu pa ausīm pavadīja nikni klusi brēcieni, kas varētu nozīmēt: "Stulbene!!!! Es tev tik stipri nemaz neiesitu!" Un tūdaļ atkal - dipadu, dapadu, švīk, bums! Plakš, plakš, plakš! Mēeeemjuauuuu! Dipadu, dapadu...
- Nu, jā - es murmināju, pabāzusi galvu zem spilvena. - Dzīvnieciņi ir jauni, veseli, labi paēduši un dzīvespriecīgi. Rotaļājas. Draņķi sīkie!
  • leģiona rotaļas;)) (turpinot vienā citā tavā ierakstā iestarpināto salīdzinājumu)
  • Man jau viens terorists galvassāpes sagādā, spēju iedomāties divus tādus. H, traks var palikt!
  • nez, par ko māsiņas plūcās? :)
    • Tas tādas mīlīgas rotaļas plesēju gaumē.:)
      Vispār tas, ka viņas ir gatavas viena otru trenkāt pa dzīvokli jau ir izcils diplomātisks sasniegums. Pirms gada bija tikai naidīga blenšana un šņācieni ellīgi draudīgās intonācijās.:)
  • a ja nu viņām viena otrai ritīgi riebjas? nu tā riebjas ka izturēt nevar? un tu viņām spied dzīvot vienā mājā!
    • Tad, kad viņas dzīvoja uz ielas, visādu rieboņu apkārt bija daudz lielāks pulks. Šarloti vispār dauzīja viss sētas kaķu klans un neļāva pagrabā iet gulēt.
      Bet vispār - esmu pārliecināta, ka īsta naidīguma starp viņām vairs nav. No rītiem gaitenī mēdz sasveicināties diezgan mīļi, - purniņi, pleciņi, "murrrr...":)
      • izliekās.. :D zin kā pa nakti karo ritīgi , no rīta tēlo draudzenes , lai tā kas viņas baro šamās nerātu, bet labi labi jocķājos, drošhvien ka tā nav ! :D
Powered by Sviesta Ciba