Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mīļie smēķētāji, kādas šī sava ieraduma ēnas puses Jūs īpaši asi izjūtat?
Man pedējā laikā mēdz uzmākties doma par atsākšanu. Miršana no plaušu vēža nav tas, ar ko mani var iebaidīt.
  • pie shellijas ierakstīju šādi: "pīpētāji, patiesībā, ir nepīpētāji, kuri vēl nav sapratuši, cik ļoti viņus jāj tabakas industrija. dziļi apmānītus jāj."
    pie šādas apziņas pirms 4 gadiem es smēķēt izbeidzu. smēķēšana kā fenomens ir ļoti labi izdevies reklāmas triks, kas dažus padarījis par miljardieriem, bet citus par mokās tapušiem līķiem.
    to tīri labi demonstrē pašas cigarešu reklāmas - tajās nekad netiek runāts par reāliem ieguvumiem (jo tādu vienkārši nav), bet tiek dzītas pilnīgas muļķības bāzētas uz emocionālo komfortu vai ambīcijām. un aizliegta visa šī joma nav tikai tādēļ, ka tabakas miljardieriem ir labas lobija prasmes. kaut arī iemeslu to atzīt par antisabiedrisku ir ne mazums.
    • Indāņi smēķeja un es smēķeju, es esmu indiānis :)
    • man vienkārši patīk pīpēt. tas rituāls, kad izej no darba uzvilkt smēķīti, paštukot, palūrēt uz garāmejošajām meitenēm. arī sevis izkustināšana kaut kādā mērā.
      reklāma tur pie vainas gan nebūs. un nemāni sevi - industrijas ir pārāk daudz, lai tu pat aptvertu, kas tikai uz tavu atkarību rēķina uzvārās.
      • No piena , man liekas, uzvārās vairāk :) Jo dzer viņu daudzi.
        • es, piemēram, nelietoju alkoholu. un nešausminos, ka tas ir tāds vai šitāds, jo cilvēki ir dažādi - vienam no tā ir vairāk ieguvumu, mazāk problēmu, citam gluži otrādi. es piederu pie otrās grupas. man pat patīk uzturēties tusos, kuros cilvēki ir iereibuši, jo tad viņi ir atvērtāki. protams, kamēr nav aizgājuši pilnīgā speisā vai zlobā.
          glupi ir vispārināt savu personisko pieredzi uz pašu vielu kā tādu.
Powered by Sviesta Ciba