Ja agrāk īstenai latviešu namamātei vajadzēja mācēt uztaisīt rosolu, šķovētus kāpostus, panētu karbonādi, krējuma-miltu mērci, plātsmaizi, debesmannā un siļķi kažokā, tagad obligātajā programmā ietilpst suši un tiramisu. Nu, un noteikti jau vēl kaut kas...
(teica milkies un aizgāja pabarot savu vecmeitas kaķi - kā zināms, sievietēm, kuras kategoriski atsakās gatavot gaļu, vispār nav cerību)
bet kaķis jau plēsējs, neredzu iemeslu kaķim gaļu nedot.
bet vispār kaķis man vienmēr tāds smalks bijis. kafiju, cepumus un šokolādi padod šai. ne jau tur asarīšus no upes un vistu dibenus.
A par suši smalkajām jaunkundzēm - vot ienācās man pastkastē www.sushiteam.lv - apstījos, ka traki lēti. Aizdomīgi, moš nemaz nav ēdami?
Bet nemirst arī bez ;-)