Kurvjzieža kontemplācijas

Tad nu es arī

Krāšņais Kurvjziedis

Tad nu es arī

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Lielā mērā piekrītot [info]shelly teiktajam - es neuzskatu, ka jezga ap saplosīto kaķīti bija un ir veltīga. Jo lietām, kam pievērsta sabiedrības uzmanība ir lielākas izredzes tikt noskaidrotām, un ir daudz vairāk iespēju, ka vainīgais tiks sodīts - vai nu tas ir suņa saiminieks, vai viņa draugs vai pieminētie "sadzērušies garāmejošie jaunieši", kurus taču arī kādam vajadzētu pazīt. Un pat, ja no likumā paredzētā soda iespējams izvairīties - dāvaniņas policistiem, lieciniekiem, honorārs labam advokātam, vai kas nu tur - tā pati sabiedrības attieksme iedzīs ja ne kaunu, tad bailes vienā daļā citu adrenalīna ķērāju, kas būtu spējīgi uz ko līdzīgu.

Nē, es neaicinu nevienam iespraust mietu pakaļā vai pagrūst zem vilciena, kā arī neapgalvoju, ka notikuma apstākļi man šķiet pilnīgi skaidri.
  • Kurā vietā bija rakstīts, ka jezga ir veltīga? šito es esmu palaidusi garām.
  • nevajag tur pat nekādas dāvaniņas policistiem, pie jebkuriem lieciniekiem šī notikuma apstākļi ir tik dažādi interpetējami, ka tur grūti tiesā pierādīt cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvniekiem... ja vēl tas būtu cilvēks, tad varētu piešūt nonāvēšanu aiz neuzmanības vai palīdzības nesniegšanu cietušajam, bet te...
    • Ja ir tā, kā rakstīts "Rīgas apriņķa avīzē", ka kaķis ir tīšuprāt atdots sunim plosīšanai, turklāt vēl viens no vīriešiem centies samīt kaķēna galvu - un tam ir aculiecinieki, tad nekā citādi to interptretēt nevar.
      Ja notikumi risinājušies citādi - nu, tad vienkārši ir citādi.
  • Jā, tas notikums bija briesmīgs - nesaprotu, no kurienes cilvēkos tāda nežēlība un sadistiskas tieksmes...
Powered by Sviesta Ciba