Kurvjzieža kontemplācijas

:)!

Krāšņais Kurvjziedis

:)!

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Skat! Shodien aprit akuraat meenesis, kopsh dzimusi cibiste Krii. (Ja kaads shajaa sakaraa veelas iesniegt ziedus, skuupstus un laba veeleejumus - laipni luugtum!:) )
Pamazaam saaku izprast vegjetatiivaas vairoshanaas pamatprincipus - nu, kaa taas bakteerijas un ameebas dalaas... Meiitietis, kas atsaucas uz manaa pasee ierakstiito vaardu, Foruma Krii un Cibas Krii ir taa kaa triiskarshojusies siikbuutne. Vieniigi shajaa gadiijumaa maatshuunai ejot bojaa, atvases diezinvai turpinaas eksisteet. Kaut gan - kas to lai zina?
Nez shaadu perversi fantastisks sizhetu par virtuaalajiem teeliem, kas turpina dziivi peec realaa prototipa naaves, literatuuraa veel neviens nav izveersis?
Ja kas - patenteeju!
  • Pozdravljaju, celuju :))))
  • Ij tikai prieks, ka arii es te esmu savu tuklo rokjeli pielicis, lai Krii pumpurotos arii cibaa. :)
  • par veelu tu naac
    Lukjanjenko (un gan jau arii daudzi citi) to nopluuca neaicinaats

    :-)

    p.s.
    khm, kad buus turpinaajums viirieshu klasifikaacijai ? :-)
    • Taa jau vienmeer - tikko man kaada spozha ideja, kaads sasodiits plagjiators jau pirms paardesmit vai paarsimts gadiem to pamaniijies nozagt!:(
      A par viirishkjiem - apsveru iespeeju no darbavietas izspiest paaris meeneshalgas lietishkjajam peetiijumam "Maskulinitaates seksuaalie un komunikatiivie aspekti eksistences absurda apzinaashanaas kontekstaa" - tad es vareetu apdeitoties taa iisti kvalitatiivi, nevis shitaa - kaut kad uz pusdienlaika un kafijpauzhu reekjina kautko iekjibinaat!:)
      Bet kaut ko jau veel shonedeelj ierakstiishu - ja ne citiem, tad sev par prieku!
  • Virtuaalie ziedi:)
    ---/--@
  • Zinu vienu Krii, kura taada ir kopsh 1997. gada rudens, bet tas toreiz radaas kaa dziivs nicks. Un taa laikam tachu neesi Tu.:)
    • Pilniigi noteikti, nee. Maneejais radaas kaa nejausha burtu kombinaacija, kaut kad ap 2001./2002. gada miju, iebruukot kaadaa "Delfu" Foruma diskusijaa.
Powered by Sviesta Ciba