Kurvjzieža kontemplācijas

Mietpilsoniskās ilgas

Krāšņais Kurvjziedis

Mietpilsoniskās ilgas

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un reizēm man ienāk prātā, ka es varētu samierināties, varbūt pat laimīga būt arī ar lielu un lustīgu ģimeni. Tādu, kurā ir ne tikai vīrs un bērni, bet arī vēl pāris vecmāmiņas un tantes, kāds nabadzīgais brālēns un studējošais krustdēls. Laimes neatņemams priekšnoteikums gan būtu iespēja dzīvot milzīgā mājā ar visām norobežošanās iespējām un tik labi atalgots darbs, lai es varētu uzturēt cilvēkus, kas aukles un mājsaimnieces pienākumus veic manā vietā. Ja tas tā būtu, es, apgarota un starojoša, no rītiem ceptu omleti, varbūt pat suflē ar garnelēm un diļļu mērci savam melanholiskajam vīram, pārbaudītu bērnu - kādu četru vismaz - mājas uzdevumus, apspriestu ar ķēkšu pusdienu ēdienkarti un dotu istabenei norādījumus attiecībā uz spodrināšanu (Anniņ, tos galda piederumus neaizmirstiet noberzt, labi? Un parketam, ziniet, parketam jau pienācis bonierēšaas laiks!), bet dārzniekam - par košumkrūmu apgriešanu. Un tad es dotos uz darbu, kurā atpūstos no viņiem visiem līdz vakaram, kad viņi savā jaukajā vidžināšanā un čivināšanā man savukārt ļautu atpūsties no līgumiem, pārrunām un lēmumiem.
Taču vismaz trīs nomoda stundas dienā un vienu nedēļas nogali mēnesī man vajadzētu būt vienai. Nevis gribētos, bet vajadzētu. Jo citādi taču nošaut to baru, lai cik viņi mīļi, vai ne?
  • Tak beidz sapņot, sāc to Ķīnas mūri mūrēt... pa vienam ķieģelim! A to nepaspēsi līdz vakaram! :)
    • Un kā Tu vienmēr pamanies iekomentēt viskaitinošāko un nepiemērotāko frāzi, kas vispār attiecīgajā situācijā būtu iespējama!:)
      • A man talants :)

        Būtībā jau koments ir pašam man sev... tak tik patīkami to kādam citam acīs iebaxtīt.. tad personīgā neizdarība šķiet tāda... hmmm... ne tik liela :)
        • Nu redz, šis nav gluži mans Rozā Sapnis, lai es baigi iespringtu uz tā sasniegšanu. Es tikai apceru, kādas vēl būtu kaut cik patīkamas eksistences formas bez man jau zināmās un piekoptās.
          • Nu bet pareizi... mainīgos jau katrs aizvieto ar savu saturu :)

            A čista ar sci-fi nodarboties... un tad teikt, ka es jau neko ar to negribēju teikt - var jau... tak atkal dabīgais jautājums - nafig?
            • Klau, šis ir mans privātais blogs, kurā man ir tiesības ierakstīt jebkāda veida pārdomas, meditācijas, apceres utt., kas nu vien ienāk prātā, pat, ja Mulderam vai vēl kādam liekas, ka man būtu pienākums aprobežoties ar rīcības plānu uzskaiti vai lūdzamu padomu sarakstu. Man tas bija licies pašsaprotami, bet tā kā Tev, izrādās, nē - tad es to tagad diezgan skaidri pasaku.
              Ņemsi turpmāk to vērā?
  • Jāsaka, ka tavas ilgas nav mietpilsoniskas, tās ir izteikti aristokrātiskas :))
  • Cik stundas dienā Tu taisies strādāt tai darbā? Un cik gulēt? Trīs stundas dienā vienai sagribēji:D Vot nedēļas nogale reiz mēnesī gan ir reāla.
  • tā gan
  • (Anonīms)
    Tik vecām sievietēm 4i bērni būtu jāadoptē.
Powered by Sviesta Ciba