Kurvjzieža kontemplācijas

:)

Krāšņais Kurvjziedis

:)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nē, vispār jau - ja pavisam godīgi - kaut kur manī, dziļi iekšā, tur vēl aiz aizkuņģa dziedzera un liesas, kaut kur pie mugurkaula, pašās kaulu smadzenēs - dzīvo tāda mazmazītiņa ligzdotāja. Bet aiz lielā, pietūkušā slinkuma viņu nekad nevar pamanīt.
Taču tad, kad es būšu sasodīti bagāta un varēšu algot mājkalpotāju, tad varbūt viņa (mana iekšējā ligzdotāja, nevis mājkalpotāja) izlīdīs ārā, lepni izslietu zodu, un novīs manu Superligzdu.

  • nuvo, es tak to zināju !!! tāpēc, ka cilvēki, kam patiesi nav ligzdas instinkta par to pat īsti neaizdomājas :) viņu pasaulē īsti kaut ka tāds neeksistē :) es to zinu, jo man tādi cilvēki apkārt :) tagad holgers brauc uz 10 gadiem uz ņujorku - un to domā, ka viņam kaut vai iezogas prātā kāda doma par ligzdu, kaķiem, mīļo pilsētu un dievīgo kaktusu un vēl viskocitu, ko ligzdotāji piesauktu šai gadienā ?? ne ! vor noformulēju: ja cilvēks var sakrāmēt čemodānus dienas laikā un aizbrauktuz otru pasaules galu - tad viņam nav ligzdas, pārējos gad - ir :)
    • Jā, nu šeit Tev laikam ir taisnība.
      Īstenībā tā laikam ir viena no manām lielajām dilemmām. Man vajag gan to brīvību, lai es jebkurā mirklī varu aizbraukt uz Ņujorku, Riodežaneiro, Šušensku vai kādu mazu zvejnieku ciematiņu Sjerraleonē, tikai ar mazu somiņu uz pleca, kurā iekšā ir vien pase, kredītkarte, ķemme un zobubirste. Bet man vajag arī, lai ir tās mājas, kur atgriezties, kur kāds būs manas prombūtnes laikā pabarojis kaķus un notraucis zirnekļu tīklus, un kur es atgriezusies varēšu vāļāties uz dīvāna ar vīna glāzi rokā, uzmargot kādus eksotiskus salātus, kvēpināt smaržu kociņus un piemeklēt jaunus aizkarus.
      Bet, lai to apvienotu vajag vairāk naudas, vai varbūt - vairāk atjautības, nekā man ir.
      • nu red, nonākam pie laimīga kompromisa !!!
        visiem to vajag :) retumi ir zvērinātas mājsaimnieces un profesionāli klejotāji, pārējiem vajag dozētās devās gan - gan :) un beigu beigās nav jau nemaz tik grūti izmargot to līdzsvaru un dabūt to šušensku ar kredītkarti un smaržkociņus ar vīnu :)
    • Varu sakrāmēt čemodānus dienas laikā un aizbraukt uz otru pasaules galu. Tak tas nenozīmē, ka negribu savu ligzdu.
      • es biju domājusi - aizbraukt "pavisam" - uz 10 gadiem, uz nenoteiktu laiku - katrā ziņā bez biļetes atpakaļ
        • Kāda principiāla starpība ir starp aizbraukt uz 10 gadiem dzīvot uz Vjetnamu, vai pārvākties, teiksim, no Āgenskalna uz 10 gadiem uz Purvciemu?
          • Pārvācoties no Āgenskalna uz Purvciemu, ir iespējams saglabāt to pašu darbu, mīļāko, paziņu loku, apmeklējamos krogus & veikalus, kā arī kontaktu formu un regularitāti ar darugiem un radiem - faktiski to, kas veido ikdienas būtiskāko daļu.
          • vjetnamā runās citā valodā un nebūs tavas iecienītās pārtikas un milzums citu lietu, pie tam draugi tevi pamazām aizmirsīs :)
Powered by Sviesta Ciba