Kurvjzieža kontemplācijas

Par jauko

Krāšņais Kurvjziedis

Par jauko

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Toties vakar man izdevās tik lieliski sacept jēru, ka tas bija garšīgs pat atdzisis. Mazliet vīna, mazliet sāls, mazliet ķiploku, rozmarīna, pavisam drusciņa kinzas un tad vēl, protams, paprika, burkāni, baklažāns, viss apkaisīts ar timiāna, bazilika un fenheļa maisījumu.

Man patīk pavērt savu garšvielu skapīti un ieelpot, un sajust - te ir mazliet Vidusjūras, mazliet Kaukāza, pavisam tāla atblāzma no Indijas, kāda tā mīt nezināmā nākotnes punktā.

Ēdiens ir tas, ko izveidojušas garšvielas. Tas, kas paliktu pāri, atņemot garšvielas, ir barība. Domāta bada remdēšanai, nevis ēšanai. Piemēram, putras vienmēr būs un paliks tikai barība. Izņemot vienīgi kičari.
  • man arī vakar labs cepetis izdevās - tiesa gan, cūkgaļas. sīpoliņš, ķiplociņš, medus, sinepes, dilles, citronsula, nedaudz piparu un sojas mērces, tas viss tā pa riktīgo sarīvēts iekšā un izcepts - mēli var norīt. :)

    pēc kā fenhelis garšo?
Powered by Sviesta Ciba