Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Par jauko

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Toties vakar man izdevās tik lieliski sacept jēru, ka tas bija garšīgs pat atdzisis. Mazliet vīna, mazliet sāls, mazliet ķiploku, rozmarīna, pavisam drusciņa kinzas un tad vēl, protams, paprika, burkāni, baklažāns, viss apkaisīts ar timiāna, bazilika un fenheļa maisījumu.

Man patīk pavērt savu garšvielu skapīti un ieelpot, un sajust - te ir mazliet Vidusjūras, mazliet Kaukāza, pavisam tāla atblāzma no Indijas, kāda tā mīt nezināmā nākotnes punktā.

Ēdiens ir tas, ko izveidojušas garšvielas. Tas, kas paliktu pāri, atņemot garšvielas, ir barība. Domāta bada remdēšanai, nevis ēšanai. Piemēram, putras vienmēr būs un paliks tikai barība. Izņemot vienīgi kičari.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba