Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Gribu būt popsīga caca!
Kas man, mīļo "Sīrupiņ", jādara?
  • Modernākais cacības iegūšanas paņēmiens ir smadzeņu izoperēšana.
  • Rakstīšana Sirupiņam noteikti ir pareizs pirmais solis :))
  • Mīļā, Krīi.

    Pirmkārt, Tev ir jāapzinās, ka katrs cilvēks ir skaists, ja viņam ir skaista dvēsele, tāpēc, daudz svarīgā ir tas, lai Tu labi mācītos, daudz lasītu un izkoptu savu iekšējo pasauli.
    Atceries arī to, ka ne visiem piestāv tas, kas ir modē vai līdz skriešana klases stilīgākajām meitēm.
    Tomēr - ja Tu vēl joprojām gribi būt "Caca" - sāc ar drēbju skapja izrevidēšanu. Pieej visam kritiski - bez žēlastības atdodot labdarībai - platas bikses, bezformīgus džemperus, tumšas krāsas drēbes. Atjauno garderobi ar košiem, uz figūras pieguļošiem apģērbiem. (Tev noteikti vajadzējas vairākus minisvārkus un topiņus). Tāpat pārskati sava kurpju plaukta saturu - īstai cacai kurpes ir tikai un vienīgi uz papēža.
    Nākošais solis - tavām pārvērtībām ir skaistumkopšanas salona apmeklējums - pārliecinies, lai tev ir perfekta frizūra (vislabāk, ja tava matu krāsa būs platīnblonda un mati vismaz līdz pusmugurai). Ļoti svarīgi ir pareizi veidotas uzacis un kosmētikas lietošana (par to lasi nākamajā numurā). Nepiemirsti par manikīru.

    Un tagad par uzvedību. Cacas ir "vājas" un sievišķīgas, aizmirsti savu spēku un varēšanu, bet iemācies kklikšķināt plakstus un "bembija skatienu". Tas tev būs vajadzīgs, kad lūgsi zēnam - panest tavu somu, attaisīt durvis utt. Cacas klausās "Boybendu" izpildītas dziesmas, un tad, kad satiekas ar savām Cacdraudzenēm, piemēram i zvedot pastaigā savus jorkšīras terjerus (piedomā arī par atbilstošiem aksesuāriem suņukam), pļāpā visādus niekus par jaunumiem modē un kosmētikā.

    Lai Tev būtu vieglāk, iesakām, atrodi kādu Cacu savā tuvumā, mēģini ar viņu iedraudzēties, vēro un pamazām pārņem viņas uzvedības stilu un manieres.

    Kļūt par cacu nav viegls darbs, bet mēs visi ceram, ka Tev izdosies,
    Sīrupa redkolēģijas vārdā, Roze Laukuma
  • mīļā, tu jau tā esi.
Powered by Sviesta Ciba