Kurvjzieža kontemplācijas

Mizantropija

Krāšņais Kurvjziedis

Mizantropija

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Būšu tagad īgna kā septiņpadsmit Šopenhaueri!

Redz, smēķētājus visādi ierobežo, lai pasargātu nesmēķētāju, to skaitā manu, pretenciozo degunu. Bet, ka cilvēkam pat vēl mūsdienās ir ne tikai deguns, bet arī ausis, par to visi sen ir aizmirsuši. Ar ko tāds fucking babulis, kurš, tikko iezvēlies telpā, ieķērcas: "Vai kāds pie jums te kapa klusums!" un ierubī Latvijas Radio 2, ar ko tas maitasgabals, sakiet man, ir labāks par mužiku, kurš būtu ieslājis un ar frāzi: "Vai, kāds pie jums te svaigs gaiss!" aizpīpētu kaut ko lētu un riebīgu?
Un ar ko gan cilvēks, kurš nēsājas pa telpu, nemitīgi komentēdams katru savu paveicamo vai plānoto darbību, ir labāks par tādu, kurš skraida apkārt, nemitīgi smirdīgi purkšķinādams? Ar ko? Turklāt es pieļauju, ka noteiktos apstākļos purkšķināšana varētu būt grūtāk kontrolējama par vervelēšanu, ne?
  • Pie šiem pieskaitāmi arī elementi, kuri uzskata, ka viņu mobilā telefona atskaņotā čerkstoņa ir jādzird visiem citiem telpā vai sabtransā esošajiem.
    Jā, iepriekšējā darbā radio mani gandrīz nobeidza. Labi, ka man bija iespēja pārvākties pie cita datora un apgādāties ar austiņām.
  • rezumējums.
    nav cilvēku, nav problēmu.
    =)
  • Fakts, Mums skolā jau 8. klases bioloģijā mācīja, ka arī troksnis ir piesārņojuma veids.
  • nu, izpīpētajiem dūmiem (it kā) esot tieša ietekme uz cilvēka fizisko veslību. Tāpēc pret to brēc. Es pīpēju un cenšos respektēt tos, kuriem tas nepatīk vai traucē. Taču Rīgas ielās (tiešā nozīmē) šobrīd smird ne tikai izplūdes gāzes, bet arī pēc cigarēsu dūmiem, kopš liela daļa smēķētāju ir izdzīti no pīpētavām un krogiem.
    tajā pat laikā tāda psihotrauma ar LR2 vai bezdēšanu izraisa sakāpinātas emocijas, kas (varbūt) rezultēsies vēzī :)
  • AKKA/LAA licence viņiem bija?
  • > Būšu tagad īgna kā septiņpadsmit Šopenhaueri!

    Labi, ka ne traka kā septiņpadsmit Nīcšes ;))
Powered by Sviesta Ciba