Kādu laiciņu es tīksmināšos par krēmzupām. Biezām, treknām, aizdarītām ar saldu krējumu un pamatīgām garšvielu saujām. Cik daudz skaista tomēr dzīvē var ienest blenderis!
Mūsu ķirbju zupa - katliņā karstā olīveļļā apcep sagrieztus sīpolus, pēc tam pievieno rupji sarīvētus burkānus un mazliet pasautē, tad pieliek rupji sarīvētu ķirbi un ilgāku laiku sautē. Kad visas sastāvdaļas mīkstas un izjukušas, piejauc paciņu kausētā siera un visu sablenderē. Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem. Garšvielām var piemest daļu buljona kubiņa, ingveru, garšvielu maisījumus un tamlīdzīgi.
katliņā karstā olīveļļā apcep sagrieztus sīpolus, pēc tam pievieno rupji sarīvētus burkānus un mazliet pasautē, tad pieliek rupji sarīvētu ķirbi un ilgāku laiku sautē. Kad visas sastāvdaļas mīkstas un izjukušas, piejauc paciņu kausētā siera un visu sablenderē. Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem.
Garšvielām var piemest daļu buljona kubiņa, ingveru, garšvielu maisījumus un tamlīdzīgi.
Es jau esmu pamatīga sīpolu un ķiploku ēdāja. Tos lieku visos iespējamos ēdienos. :>