Kurvjzieža kontemplācijas

Komentāri

Krāšņais Kurvjziedis

Mūsu ķirbju zupa -
katliņā karstā olīveļļā apcep sagrieztus sīpolus, pēc tam pievieno rupji sarīvētus burkānus un mazliet pasautē, tad pieliek rupji sarīvētu ķirbi un ilgāku laiku sautē. Kad visas sastāvdaļas mīkstas un izjukušas, piejauc paciņu kausētā siera un visu sablenderē. Pasniedz ar baltmaizes grauzdiņiem.
Garšvielām var piemest daļu buljona kubiņa, ingveru, garšvielu maisījumus un tamlīdzīgi.
No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Powered by Sviesta Ciba