Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ar sevi esmu tikusi skaidrībā. Bet kā ir citiem? Vai Jums būtu vieglāk:
a)nepacelt uz ielas mētājošos naudas zīmi, kas nepieder Jums;
b)neiebāzt degunu informācijā, kura nav domāta Jums, bet Jūs interesē, pie kam interese nav saistīta ar materiāla vai kāda cita labuma gūšanu?
  • b) viennozīmīgi! Mani vairak interesē materiali labumi, nekā "oi, ko es uzzināju!";)))
    • laimīgā!
      man pat nevajag, lai būtu, kam pateikt - oi, ko es uzzināju! Man vajadzīga sajūta: "Ak, jā - es zinu, kāpēc tas šādi notiek. Atšķirībā no pārējās pasaules, he-he. Un nevienam neteikšu."
      Briesmīgi, vai ne?
      • Nuuu, redz, man ir diezgan laba intuīcija un man parasti pietiek ar savu notiekošā variantu. Katrā ziņā parasti esmu pārliecināta, ka mans variants ir pareizais!;>>>
        • redz, es atkal principā apšaubu tādu būšanu kā intuīcija - manuprāt, 50% gadījumu tā ir loģiska konstrukcija, kas radīta paātrināti, izlaižot starpslēdzienus, bet atlikušajos 50 - pieņēmums, ka ir tā, kā es domāju, un attiecīga datu selekcija.:)
          • Nu, būtībā, man ir pofig, kā to sauc... Bet, vēsture pierādījusi, ka ļoti bieži es ar muguras smadzenēm esmu kādu situāciju (līdz pat sīkumiem!) nojautusi, nē, pat zinājusi! Tādeļ ar man tā ziņkārība jau sen netiek darbināta;)
            Tādēļ es arī visbiežāk cilvekiem neuzdodu jautājumus - man ir interesanti, ko viņi paši izstāstīs. Un vēl interesantāk - kāpēc tieši to viņi uzskatīja par vajadzīgu izstāstīt!;)))
Powered by Sviesta Ciba