Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Man patīk geji, bet riebjas metroseksuāļi. Nē, protams, manām simpātijām vai antipātijām pret katru konkrēto cilvēku ir maz sakara ar viņa seksuālo orientāciju vai gērbšanās stilu. Es ticu, ka pasaulē ir ļoti daudz tādu geju, ar kuriem man nekad negribētos draudzēties dažnedažādu iemeslu dēļ, bet šoreiz ne par to. Katrā ziņā - man nekad nav gadījies sastapt metroseksuāli, kurš man patiktu. Varbūt vaina ir manā stereotipu kropļotajā selektīvajā uztverē, bet es nespēju uzticēties heteroseksuālam vīrietim, kura vannas istabas plauktiņā glabājas tikpat daudz tūbiņu un pudelīšu kā manējā. Var jau būt, ka vaina ir manos kompleksos, jo, nebūdama gluži sušķe - tā es atļaujos cerēt - es justos slikti, ja man nolūztu nags vai uzirtu zeķes valdziņš nevainojami ieželejota vīrieša sabiedrībā. Un tad man būtu jāšausminās par katru savu uzmetušos pumpu, vai neizravēto matiņu uzacī, jo to nepiedienīgi izceltu viņa liegi ieeļļotais perfektais solārija grilējums. Var jau būt, ka es tieši tādēļ cenšos izvairīties no ciešākas saskarsmes ar viņiem, un balstiņa, kas čukst man ausī: "Viņš noteikti ir patoloģiski patmīlīgs, narcistisks maita, kas no sieviešu pasaules līdz ar pūderiem un krēmiem pārņēmis sliktākās gadsimtu gaitā veidojušās īpašības - ārišķību, iedomību, kaprīzumu un intrigu vērpšanu", īstenībā ir manas bailes no neveiksmīgas konkurences. Bet pasaulē, kurā ir tik ļoti daudz sieviešu, ar kurām sacensties laku un tušu prasmīgā izvēlē un lietojumā, man no tiesas nekārojas ieviest vēl kādu konkurentu. Vismaz gulēt ar tādu jau nu būtu pavisam perversi!
  • Noteikti nevaru teikt, ka man kādi ļauži patīk, jo viņi ir geji vai metroseksuāļi, un propaganda šinī sakarā spēj vienkārši kaitināt. Tomēr gan starp vieniem, gan otriem ir man personīgi pazīstami ļauži, kuri patīk, un tad tas homo/metroseksuālisms zaudē nozīmi.
    • Nu i labi!
      Man taču drīkst būt vismaz kāds aizspriedums pret kādu ļaužu grupu, ne? Lai spārnu dīgšanu apturētu.:)

      Es zinu, ka Dievs noteikti mīl arī metroseksuāļus, tad jau bez manis viņi iztiks.;)
      • Tev - drīkst! Un arī es personīgi sev tādu zēnu konstanti blakus negribētu, bet dažkārt ir bijis jautri.
  • Jāatzīst, es vispār nepazīstu nevienu metroseksuāli. Jūtos galīgi atpalikusi.
    • Man ir nācies ar dažiem sastapties. Un runāt par manikīru.
    • Ne Tu viena, es liekas tikai hetero pazīstu, lai cik dīvaini tas neliktos.. :S
      • Paga, bet tas metro nebūt neattiecas uz orientāciju, viņi IR heteroseksuāli!
        • Nja, iespējams ka ir tādi kuri nav :S tas nav tik svarīgi, es gribēju teikt, ka pārsvarā manā draugu/paziņu lokā ir itin parasti cilvēki, bez dīvainībām un dažādām atšķirībām kas tos izceltu no pūļa.. Vainu viņi savas dīvainības rūpīgi slēpj :D
  • metroseksuaalis = pilseetu pislis.
  • Vai ir kāds vecuma kritērijs šādiem metroseksuāļiem?

    Man kaut kā pēdējā laikā sāk prasīties pēc kaut kā pa seju izsmērējama. Īpaši no rītiem- feiss tāds stipri saguris izskatās. Grumbas dziļākas kā pa dienu.

    Varbūt pēc 40 nemaz nav slikti, ja vecis sevi kopj?
    • Sabalansēts uzturs, pietiekami daudz šķidruma, svaiga gaisa un miega ir vienīgā recepte grumbu aizkavēšanai. Krēmi, pat visdārgākie, palīdz tikai mīkstināt ādu, atbrīvoties no tās virskārtas atmirušajām šūnām un var radīt īslaicīgu mazliet gludākas ādas iespaidu, piesaistot vairāk ūdens epidermas ārējam slānim - resp., izraisot ko līdzīgu vieglai tūskai ādas virskārtā.
      To es Tev kā sieviete siev... ē...metroseksuālim saku!;)
      • Leetaak vispaar ir nestresot... tas pat resursus neprasa :) Bet doma pareiza... tas viss ko uzskaitiiji ljoti labi iedarbojas kaa antidepresants!
        • Nav jau runa par stresu, bet par ādu. Un, ja neizguļas, sēž piesmakušā telpā un pārtiek no burgeriem & čipsiem, tad cilvēks izskatās vecāks un krunkaināks, pat būdams mierīgs kā nirvānā iegrimis bruņrupucis.
          • Eee vot sit nost, neticu ka piemirkushaa telpaa neizguleejies un paareedies cilveeks var nestresot. Ja shis ir taads budists, tad manupraat aadas kvalitaate vinju neuztrauc vispaar, a to vinjsh ir taads joga, ka var savilkt aadu ap nabu ar gribasspeeku vien! :)
            • Iespējams. Es tikai gribēju norādīt, ka krunkas izraisa dažnedažādi faktori, nevis viens pats stress.
              Un vispār - mēs ar [info]kangaroo šeit tagad par krēmiem runājam, nevis par stresiem un depresijām!;p
      • Kas ir sabalansēts uzturs? Tas visiem ir vienāds?

        Cik ir pietiekami daudz šķidruma? Alus skaitās?
        • Nē, protams, ir individuālas atšķirības, jo katram cilvēkam ir savi vairāk un mazāk vēlamie produkti. Bet par sabalansētu parasti sauc tādu uzturu, kurā netrūkst nedz olbaltumvielu, nedz minerālvielu, nedz vitamīnu, nedz šķiedrvielu un kam ir pietiekama, bet ne pārliecīga enerģētiskā vērtība.

          Šķidrumu parasti iesaka ap diviem litriem dienā. Vislabāk - negāzētu ūdeni. Alus, tāpat kā kafija un tēja neskaitās, jo tie ir stipri diurētiķi. Sulas un limonādes, savukārt, satur ļoti daudz cukura, kas noteikti jāņem vērā.
    • Ar vienu krēmu tev par metroseksuāli kļūt nespīd, tā kā zied vien droši :))
  • brrrr
Powered by Sviesta Ciba