Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ai, bet vispār, mani mīlīši, ja nu kāds to manu nopietnību grib dzirdēt, tad feminisms nav vis nedz spalvainas kājas, nedz belziens pa kājstarpi katram, kurš tev kafiju grib izmaksāt, bet gan atskārsme, nepielūdzama un rāma, ka vīrietis NAV biļete uz laimīgo, mierpilno un labklājīgo dzīvi. Tik vien.
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Feminism

    njez, njez, tur ir viskautkas, tikai ne tas :)
    un vispār, kā kaut kāds uzskats var būt atskārsme, ka X NAV Y?!
    • man atkal liekas, ka viss - labi, GANDRĪZ viss,- kas tur ir, ir izvērsts komentārs tam, ko es teicu.:)

      A mierīgi var būt. Jebšu ir kāda regula, ka jebkura uzskata pamatā drīkst būt tikai tās aksiomas, kas formulētas pozitīvi????!!!
      • Nu, tipa negatīvi formulēt savus uzskatus ir drusku tā kā stulbi, imho.
        Tipa "es esmu ar tevi kopā tāpēc, ka tu man neriebies", "es strādāju šajā darbā tāpēc, ka tas nav pilnīgi debīls", "es uzskatu, ka dieva nav" - protams, var tā dzīvot, bet nezinu... Man labāk patīk uzskati, kuros tiek more or less formulēts, kas IR ceļš uz laimi, nevis kas NAV ceļš uz laimi. Ja nav-nav, liec to mierā un necepies, neba nu kāds tev tos vīrišķus akurāt uzspiež.

        Vismaz, cik tāl es izlasīju tā raksta ievadu, tur bija runa par to, kas IR feminisms, kādas IR tās problēmas, ar ko tas saistīts, kādas IR pamatnostādnes, kādas IR idejas (piemēram, nevis "vīrietis NAV pārāks par sievieti", bet "vīrietis un sieviete IR līdztiesīgi").
        • Kas, kas? Līdztiesīgi? Kas tev, meit, tādus pekstiņus samācīja?
          • es te par feminismu, nevis par realitāti runāju :) dzīvē, protams, viss ir savādāk, lai arī manā praksē ir tā, ka vīriešu un sieviešu nelīdztiesība aptuveni vienādojas.
        • Tev ir tiesības saukt par stulbu dajebko.:) Bet, piemēram, savulaik pastāvēja arī tā saucamā negatīvā teoloģija, kas uzskatīja, ka, runājot par Dievu, iespējams uzskaītīt tikai, kas Viņš nav, jo visas pretenzijas aprakstīt Viņa atribūtus būtu nepilnīgas un tālab zaimojošas.
          • Nu, un cilvēki tiešām no tā ķēra kaifu? I mean, gee, bērniņš vakarā pie gultas: Dieviņ, tu neesi mazs, tu neesi nejauks, tu neesi nežēlīgs, tu neesi redzams, tu neesi vēl tāds un tāds, sargā manu miedziņu?
            Runa tak ir par ikdienas ticību/pārliecību, nevis par teoriju, kurā, protams, var būt arī negatīvas definīcijas un bieži no tām nav iespējams izvairīties.
Powered by Sviesta Ciba