Kurvjzieža kontemplācijas

Samulsums

Krāšņais Kurvjziedis

Samulsums

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nebiju domaajusi, ka mani no liidzsvara var izsist pavisam nevainiigs & triviaals jautaajums: "Miiljaa Krii, kas gan tev iisti ir vajadziigs no viiriesha?"
Ak, nu jaa - pirmaa reakcija, protams - "vai nu nezinaams, ko vispaar no vinjiem var gribeet un dabuut, ha-ha! Un veel gadaas, ka izmaksaa kaadu kokteiliiti un pasaka kaadu labu vaardu. Siikums, bet patikami. + ekstras - dazhreiz atnaak liidzi uz balli, nocelj vannas istabaa samaitaajushos boileri vai veel ko taadu vienkaarshu un fizisku padara."
Nuja, bet tomeer...
Un ja jau reiz par to, kas aiz "tomeer..." - nez kaapeec joprojaam ticu, ka ir iespeejams sastapt kaadu, kuram blakus es speeshu kljuut par kaut ko vairaak, nekaa esmu. Izdariit kaut ko no taa, kas apriori licies neizdaraams. Ieraudziit pasauli no taada skata punkta, no kura nekad neesmu skatiijusies. Izdomaat domas, kas ir gudraakas par mani pashu. Iziet vinjpus praata un nepraata.
Sastapt kaadu, kuram blakus es vienkaarshi vairs nespeeshu buut banaala, bezgaumiiga un sekla.
Sastapt kaadu...
Nuja, ne jau tam vinji radiiti, bet visam paareejam tieshaam pietiek ar dazhiem iisiem un skaistiem piedziivojumiem, par kuriem pasmaidiit, atminjas paarshkjirstot, dazhiem draugiem vai kaiminjiem, kas paliidzees tikt galaa ar to nolaadeeto boileri, bet maajaas var tureet kaadu miilju, puukainu zveerinju, kas gaida no tevis vakarinjas un vienmeer ir par taam pateiciigs...
Nav jau taa, ka esmu tik bezgala iedomiiga un nepateiciiga, nebuut arii nee. Tas, ko esmu sanjeemusi, vienmeer ir bijis taa veerts, ko pati esmu sniegusi pretii. Gan mirklji, gan gadi. Gan kokjets acumirkshkjis, gan roka, kas tuvina kruuziiti manaam slimiibas paarkalteetajaam luupaam un sakaarto spilvenu zem drudzha sviedros salipushajaam matu shkjipsnaam... Gan aplausi bijushi, gan trakums, gan maigums. Sieviete! Kaapeec tu gribi vairaak? Esi raama, iemaacies vaariit zupu, ieliec sludinaajumu kaadaa jaukaa starptautiskaa iepaziishanaas serverii, sagaidi kaadu, kursh uzkjersies uz Austrumeiropas brenda un sagribees, lai putekljus no vinja dzimtas kumodes slauka persona, kas speej vajadziibas briidii arii kaadu vecu, viedu, sen mirushu onkuli nociteet... Sagaidi un aizbrauc, kur debesis zilaakas, saules vairaak, kur palmas aug pie lievenja - veel smuidraakas kaa Krimaa, kur saulrietaa skujkoki un nezinaami eksotiski ziedi paarveersh pasauli smarzhu miglaa, kur visas tavas kaiminjienes buus laadziigas, tuklas un temperamentiigas, iznjemot to vienu eleganto indeschuusku, kuru tu klusiibaa apbriinosi...Tu driiksteesi dariit visu ko, jo buusi aarzemniece, un taapeec vien jau skaidrs, ka jociiga, rakstiisi mailus Latvijas pazinjaam, kuras tevi, iespeejams, apskaudiis, dzemdeesi bilingvaalu mazuli, reizi gadaa apciemosi shejienes radus un draugus - zeltaini iedegusi un smaidosha, kaadai tev arii jaabuut...
To tachu sauc par "nokaartotu dziivi", vai ne?:/
  • es pareizi sapratu, ka tu tagad peec shii posta arii aizgaaji kaadaa iepaziishanaas serverii ieliki sludekli ij tagad ciitiigi shkjirsti zupu graamatu?
  • Kādas šaumas. Ja es nebūtu pilnīgi pārliecināta, ka tev tas viss nekādā gadījumā nedraud, justos pārbiedēta.
  • Svētki ir tas, kas manī atklāj kaut ko līdz šim nezināmu.
    Man vajag, lai vīrietis ir svētki.
  • krii ! tu tak tik vieda sievinja iri !!! bet

    abi varianti - gan ""kaadu, kuram blakus es speeshu kljuut par kaut ko vairaak", gan "kaadu, kursh uzkjersies uz Austrumeiropas brendu"" buutiibaa ir viens un tas pats - doma par Kaadu, Kas Mainiis dziivi :) kaapeec tas jaagaida no aarpuses - veel vairaak no viiriesha ???

    un veel - kaapeec shie varianti nevareetu buut kopaa? tibi - aizbraukt uz cipreseem un Ieraudziit pasauli no taada skata punkta, no kura nekad neesmu skatiijusies etc ??

    un vispaar - ""sieviete ir miikla. taas atmineejums gruutnieciiba"". Tibi - tas, kas pacelj aarpus sevis, ir kaada maza laimiiga olshuuna, kam netiek liegta saskrieshanaas :)
    • Re: krii ! tu tak tik vieda sievinja iri !!! bet

      Kuš, kuš.
      Ir palaikam ķīmiskās reakcijas, kas nenotiek bez "no ārpuses" pievadīta katalizatora...
      • Re: krii ! tu tak tik vieda sievinja iri !!! bet

        Ok, bet ja tiek gaidiita miila, kas paarversh dziivi - kaapeec nepienjemt, ka taa var risinaaties zem cipreseem Vidusjuuras krastaa etc ? :)
        • Re: krii ! tu tak tik vieda sievinja iri !!! bet

          Hm, arī taisnība.
          Un kāpēc gan jāliek sludiķis iepazīšanās dienstos, ja var pameklēt čatojamas interešu grupas ārzemju internetā? Tas būtu nevis šaut mežā, kurā (varbūt) ir mērķis, bet vismaz aptuveni uz mērķa pusi :)
          Tiesa gan, nekur nav teikts, ka Krii (vai mans) sapņu vīrietis lieto internetu.
          • Re: krii ! tu tak tik vieda sievinja iri !!! bet

            es sapratu, ka krii aarzemes saistaas ar variantu ""aareeji laimiga, ieksheeji nelaimiiga"" :)
  • Mieru, tikai mieru. Ir jau labi!
    1) Skaidrs, ka es nekad neiemaaciishos vaariit zupu - vismaz ne taa, lai mana maamulja to atziitu labu esam. Liidz ar to atkriit aarzemju princha mediibu iespeejas.
    2)Sarkanviins kopaa ar sen nesatiktu viirieti lieliski liidz gan pret PMS, gan pret VTO, gan citaam hormonu veetraam un to izsaukto demenci.
    3) Zinjoju, ka manas olshuunas uzvedas mieriigi un nealkst ne apaugljoshanaas, ne Vidusjuuras.:)
  • viss, ko tu raksti tur beigās, nekādi nesaistās ar to ko "krii grib no vīrieša", drīzāk tas izklausās pēc "labi ir tur, kur manis (vēl) nav".
    savukārt neviens pat viskrutākais vīrietis tevi necels, nāksies vien pašai kļūt par kaut ko vairāk, izdarīt neizdaramo utt. tiesa gan-vīrietis varētu censties šo tavu vēlmi saprast. un tas jau būtu daudz.
Powered by Sviesta Ciba