Kurvjzieža kontemplācijas

Creatura minora stervosa I

Krāšņais Kurvjziedis

Creatura minora stervosa I

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Juus tachu visi saprotat, ka tas ir savs iipashais modus vivendi – buut maza auguma sievietei. Reizumis shajaa stipriem viirieshiem, sanbernaariem un trolejbusiem paarpilnajaa pasaulee juutos solidaara ar kakjiem un kleepja suniishiem. Muuu trumpji ir mazliet mauciiga graacija, dekoratiiva piemiiliiba un paarlieciiba, ka tik jaukai buutnei tachu neviens nedariis paari. Muus biezhi neesaa uz rokaam, neriskeejot iedziivoties brukaa. Mees apkaarteejos atraisaam maatishkjumu, aizbildnieciskumu, brunjinieciskumu un citas cildenas juutas. Un, kautri nolaizhot skatienu, izbaudaam to augljus. Pashsaglabaashanaas instinkts mums liek izstraadaat iemanjas ar slaidu leecienu izvairiities no speeriena, bet uzbruukot teemeet uzreiz miega arteerijaa. Vai vismaz acii.
Mees nevaram atljauties ne biedriskumu, ne hierarhisku padeviibu, mums jaalavieree starp pieglaudiigumu un uzsveertiem savas neatkariibas demonstreejumiem.
... bet miileet un piekjerties tas patiesiibaa netraucee...
  • zini kaa saka:
    maljenkaja zhenshina eta padarok dlja mozshinje:)
  • Kā es nesen konstatēju - mana problēma lielā mērā ir tāda, ka es nekad nejutīšos maza. Lai ko par mani teiktu svara vērotāju tabulas (un tās saka, ka es sveru 3 kg zem minimālā svara manam garumam/īsumam) vai apkārtējie ("Tu tāda smalka, trausla"). Tas viss ir ļoti patīkami, bet pateicoties pusaudžu gada traumām, kuras rodas, jo māte daba mīl ar cilvēku izspēlēt dažādus ne pārāk asprātīgus jokus, es vienmēr jutīšos kā māla pika. Īsa, bet māla pika.
    Ļoti gari un ļoti slaidi vīrieši šo sajūtu ievērojami pastiprina.
  • Ir tā.Un tā tam būs būt vienmēr. Pati tāda.
    Mūžīgā cīņa par to, ka neesmu es skolniece, man drīz būs 30; mūžīgie pierādījumi, ka es arī kaut ko varu.Un reizēm vājuma uzplūdi-nes mani vēl, ja jau tev tā gribas. Nu jā-brukas ta nebūs.
  • es tiešii tā arī domāju par neliela auguma sievietēm - viņas ir tik ļoti foršas!
Powered by Sviesta Ciba