Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un tagad maitulijas taukaini spīdošiem knābjiem metas publicēt aizraujošo intrigu - bija vai nebija Cimdars pirms nāves pircis vakcinācijas sertifikātu?
Jā, es saprotu, ka politiski ietekmīgas publiskas personas gadījumā tas ir svarīgi, bet varbūt tomēr var ļaut līķim atdzist un tuviniekiem - sarīkot bēres; varbūt var sagaidīt tiesas/ ekspertīzes lēmumu, nevis mest elsojošajam pūlim svaigus kaulus bez pierādījumiem, tikai ar abu pušu asarainiem zvērestiem?
  • neatbalstu šo rakāšanos, it sevišķi tagad, bet domāju, ka daļai tas jautājums par Cimdara vakcinācijas sertifikātu raisa ne tikai maitulijas cienīgu interesi, bet palīdz veicināt paranoju par vēlēšanu godīgumu, ņemot vērā viņa līdzšinējo darbu.

    atkārtošos - neattaisnoju un noteikti neatbalstu, jautājumi ir jāuzdod, bet ir jāpaiet vismaz kaut kādam adekvātam laika sprīdim, ja mēs gribam kaut drusku saglabāties kā civilizēta sabiedrība. bet vismaz starp tiem dažiem, kuru rakāšanos esmu redzējusi, tā paranoja par vēlēšanām šķiet galvenais vadmotīvs.
    • ... nu jā, par mūsu sabiedrības stulbumu un paranoju vēlēšanu kontekstā esmu izteikusies jau pārāk bieži.
      (Un joprojām uzskatu, ka Cimdara prettiesiskā atlaišana nāca ļoti par sliktu vēlēšanu organizatoriskajam un administratīvajam darbam Latvijā.)
      • zini, manuprāt, tu par vēlēšanu (ne)godīguma paranoju varētu rakstīt vēl vairāk un vēl biežāk :) man ir ļoti bail, ka šīs jezgas sekas būs ekstra zems turnout nākamajās vēlēšanās, un tā neizskatās pēc labas nākotnes.
    • (Anonīms)
      paldies, interesanta teorija, bet nesapratu, kāda tavuprāt ir vēlēšanu paranoiķu loģika - kliķe cenšas pataisīt nelaiķi sabiedrības acīs diskreditēt? vai - kliķe ir nelaiķi noindējusi? vai vēl kā?
Powered by Sviesta Ciba