Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Un tagad maitulijas taukaini spīdošiem knābjiem metas publicēt aizraujošo intrigu - bija vai nebija Cimdars pirms nāves pircis vakcinācijas sertifikātu?
Jā, es saprotu, ka politiski ietekmīgas publiskas personas gadījumā tas ir svarīgi, bet varbūt tomēr var ļaut līķim atdzist un tuviniekiem - sarīkot bēres; varbūt var sagaidīt tiesas/ ekspertīzes lēmumu, nevis mest elsojošajam pūlim svaigus kaulus bez pierādījumiem, tikai ar abu pušu asarainiem zvērestiem?
  • Ģimene var arī nezināt patiesību. Protams, tagad vairs nevar likt klusēt viņiem, ja pirms tam jau publiski pasludinātas aizdomas.
    Kāpēc nevarēja pagaidīt līdz kādam drošam un neapstrīdamam slēdzienam - īpaši situācijā, kurā cilvēks pats vairs nevar liecināt neko?
    • Kāda šeit ir patiesība? Ir izteiktas lietas, kas radīs šaubas jebkura prātā, un pat ja vēlāk pierādīs, ka nekas tāds nav iespējams, šaubas paliks un cilvēka gods būs mūžīgi aptraipīts.
    • Ģimene visdrīzāk ir saņēmusi visu slimības vēsturi un ierakstus no slimnīcas. Protams, cilvēka info par veselību ir privāta, bet tuvākie radinieki jau var saņemt šo info vajadzības gadījumā vai arī pēc nāves. Tāpēc viņu teiktais, ka e-veselībā nav ieraksta par viņa vakcināciju, ir ticams. Šis ieraksts e-veselībā ir vienīgais veids, kā var tikt ģenerēts šis sertifikāts.

      Protams, ir jau ir ārkārtīgi maza iespēja, ka viņš sertifikātu ir pircis kur citur Eiropā, piemēram, Vācijā vai Lietuvā, bet nu diez vai. Es pieļauju, ka ir pārpratums, varbūt viņam uz kādu brīdi ir bijis sertifikāts, pamatojoties uz testēšanas rezultātiem, lai tiktu pie zobārsta vai tamlīdzīgi. Tas jau noteikti tagad ir iztecējis, tāpēc ir radušās baumas par uzrādītu viltojumu vai tamlīdzīgi.
Powered by Sviesta Ciba