Kurvjzieža kontemplācijas

Reakcijas uz otro Pfizer devu (ja nu kāds kolekcionē pieredzes)

Krāšņais Kurvjziedis

Reakcijas uz otro Pfizer devu (ja nu kāds kolekcionē pieredzes)

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
1) Ļoti izteikta miegainība;
2) Sāpes dūriena vietā (pēc pirmās devas nebija), turklāt pietiekami nejaukas, lai ar to roku neko nevarētu cilāt;
3) Viegli drebuļi un vispār saaukstēšanās/paģiru sajūta.

Pagājušas mazliet vairāk nekā 24 h, dzīve atkal šķiet jaukāka.
  • krāju pieredzes. šī izklausās ciešami
    • pagaidām tikai 1., bet bija ļoti nejauki. Ceru, ka varbūt 2. pote nāks vieglāk.
      Pirms pusgada C-19 izslimoju, antivielas turas nemainīgi augstas (0,01 rādījuma atšķirība, kas var būt arī mērījuma kļūda) salīdzinot ar līmeni janvārī - varbūt tādēļ.
      • Kāds tev ir antivielu līmenis? Man 12 dienas pēc Pfizer otrās devas mega augsts - vairāk nekā 2500 U/ml, kas ir virs augšējās noteikšanas robežas. Pēc otrās potes uzgāja 38 grādi, bet tā no biggie.
        • 1,8 EGL testā uz IgG Antivielāmnpret Sars-Cov-2. Tavam pielīdzinot, laikam sanāktu 1,8...(reference ar pozitīvu ir no 0,8-1), laikam ir zemāks par Tavu.
          • Jā, man arī mērīja IgG un pozitīvs skaitījās, ja lielāks par 0.8. Man pazīstamiem 3 nedēļas pēc vakcinācijas bija ap 500-800, man tur kkāds kosmoss uzkāpis. Bet vai 1.8 nav tāds pazems? Ārsts neko neteica? Es te lasīju par līmeņiem un jau pie 15 uztraucās vai nav par zemu 😬
            • tas pazīstamais 99% mērīja citas antivielas, ne tik specifisās, ko, pie tam izsaka citās mērvienībās. (manu paziņu lokā šī veida antivielu skaitļi bija 4000 - 6000 robežās, tā kā tie 800 tiešām ir niecīgi)
        • piebilde: man tās bija dabīgās (1/2gadu pēc izslimošanas, kas nekrītas nemaz jau no janvāra). Tagad pēc 1. nemērīšu vēl, bet varbūt, ka pastāv iespēja, ka viņām tur tagad cīniņš -jaunas mākslīgās ar dabīgajām, tāpēc tāds efekts
  • Man tikko bija otrā Moderna deva, principā kā tādas vidēji stipras paģiras, bet daudz jēgpilnāk
Powered by Sviesta Ciba