Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Paga, ļaudis vēl turpina trakot par to jauno gripu, kurai ir, iespējams, dažus procentus augstāka letalitāte nekā parastajai?
  • fascinējoša ir arī vēlme skatīt lietas tikai galējos stāvokļos, ja nepaniko, tad uztver pofigistiski.
    bet par praktisko, tā kā esi vakinējies pret pneimoniju, tas var palīdzēt vieglāk pārciest c19, jo tam nebūs atbalsta komandas blakus.
    vēl jārūpējās, lai vīruss neiekļūst ķermenī, tam var palīdzēt papildus roku mazgāšanai, tās krēmot, arī degunā nedaudz nejauši iesiest, jo tad vīrusam nebūs uzreiz tiešas saskares ar gļotādu, priekšā būs krēms. ja nepieciešamība atļauj, izvēlēties briles, jo acis ir neaizsargātākais orgāns ķermenī.
    • (Anonīms)
      Kremosana neiteikme absoluti neko si virusa gadijuma. Tas ir mits, immunsuprimetiem cilvekiem ari nevajadzetu smeret deguna kremu, kas ir atverts, jo kremi ir briniskiga barotne loti daudzam bakterijam.
    • tajā nav nekā fascinējoša -- galējie stāvokļi jau ir tas, kas uztrauc, ne jau vienkārši kaut kāda ikdienišķa pārslimošana ar kaut ko.

      un nekur ierakstā un sākotnējos komentāros nebija runas par paniku, vienkārši izteikta neizpratne par to, ka cilvēki var satraukties par kaut ko tik niecīgu. tā vismaz nolasās sākotnējais ieraksts.

      par praktisko paldies :)
Powered by Sviesta Ciba