Kurvjzieža kontemplācijas

Krāšņais Kurvjziedis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Paga, ļaudis vēl turpina trakot par to jauno gripu, kurai ir, iespējams, dažus procentus augstāka letalitāte nekā parastajai?
  • es vairāk satraucos ne par gripu, bet ka man divas nedēļas var vajadzēt sēdēt karantīnā, un ja nu veikali tiek izpirkti tukši kā pie snorkes, un ja nu man jāsēž karantīnā bez kafijas? tāpēc iepirku kafiju un citus krājumus.
    • Lūk, lūk.

      Par šo gan nevajag satraukties, bet gan sagādāt pārtikas (makaronu, konservu utml) krājumus. Tāpat jebkuram apzinīgam pilsonim ir šādiem krājumiem jābūt tik lielā apmērā, lai spētu noturēties apmēram nedēļu - dabas kataklizmu, kara utml gadījumā.
      • Jā, vajag masveidā mesties izpirkt putraimus un sāli, lai problēma tiešām kļūtu reāla. Pēc tam varēs tos krājumus mest ārā ar visām miltu kodēm un priecāties, ka mums ir riktīgas pirmās pasaules rūpes...
        • Tu te uztaisīji salmu vīru.

          Katram pilsonim ir pienākums būt spējīgam noturēties 7 dienas ar to, kas ir mājās. Šādam nolūkam ir jāiepērk pārtika, kura stāv tiešām ilgi - tevis minētie putraimi nederēs. Turklāt daļai ir jābūt tādai, ko var ēst bez gatavošanas - gadījumiem, ja nav elektrības, gāzes utml.

          Kādā sakarā tu minēji sāli, vispār nesaprotu. Cik tev sāls 7 dienās aiziet?
Powered by Sviesta Ciba